18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
1) W związku z "ostatnimi" postami odnośnie zjawiska UFO. Wrzucam najlepszy filmik na ten temat jaki udało mi się kiedykolwiek obejrzeć.

2) Oraz filmik do naukowego dowodu norweskich doktorków, którzy obserwowali niebo i badali występujące nań zjawiska za pomocą specjalistycznej aparatury.

Polecam obejrzeć oba filmiki. A szczególnie moment z pierwszego 7:23 - 8:15

(wymagana średnia znajomość angielskiego)

1)

2)
Zgłoś
tomilol 2013-02-05, 18:02
byaki napisał/a:

Przeludniona powiadasz? Odejdź od telewizora, WŁĄCZ MYŚLENIE!

Nie wiem czy jesteś głupi czy tylko udajesz kretyna hmm
Bo jakbyś nie wiedział to w latach pięćdziesiątych ubiegłego wieku na świecie było jakieś 2,5 mld ludzi, teraz jest już blisko 7 mld.
Więc sie zastanów ilu nas będzie za kolejne 60 lat. A już teraz Chinole i inne Afrykańce wpierdalają piach bo ryż to na święta odkładają a ropy to pewnie max na 40 lat mamy
Zgłoś
z................m 2013-02-05, 18:15
pierwszy filmik 12:05 do końca

Zgłoś
maku92 2013-02-05, 18:24
tomilol napisał/a:

Bo jakbyś nie wiedział to w latach pięćdziesiątych ubiegłego wieku na świecie było jakieś 2,5 mld ludzi, teraz jest już blisko 7 mld.
Więc sie zastanów ilu nas będzie za kolejne 60 lat. A już teraz Chinole i inne Afrykańce wpierdalają piach bo ryż to na święta odkładają a ropy to pewnie max na 40 lat mamy

To chuj, fabuła Fallouta stanie się rzeczywistością
Zgłoś
mlody1084 2013-02-05, 19:23 5
Zgłoś
ściwanek 2013-02-05, 19:25
Dobra, Mówcie co chcecie, Nawet jak by istniało UFO* to i tak byście o tym nie wiedzieli....

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
luhasahek 2013-02-05, 19:27
Kolejna seria światełek i rozmytych kształtów na niebie... też mi dowody. Ciekawe że jeszcze nie ma PRAWDZIWEGO zdjecia czy filmu pokazającego dobrze widoczny statek kosmiczny lub przybyszów, tyle materiału, a ani jednego konkretu... niestety.
Zgłoś
idymy 2013-02-05, 19:29
Jeźdźcy Apokalipsy
Zgłoś
kyk 2013-02-05, 19:40
7:23 - 8:15 to jest test rakiety miendzykontynentalnej u ruskich
Zgłoś
gustav665 2013-02-05, 20:05
Goku bawi się z synem a świat się podnieca
Zgłoś
białywęgorz 2013-02-05, 21:29
Nigdy nie zwątpiłem, że jesteśmy sami. To było pewne, że tam gdzieś są istoty inteligentniejsze od nas i mniej inteligentniejsze. Mnie zastanawia jedno. Dlaczego owe "UFO", czyli istoty o wiele inteligentniejsze od nas, które to niby widzimy na tych nagraniach nie chce się z nami komunikować. Może jesteśmy dla nich rezerwatem z tabliczką "Nie dokarmiać!"... ?
Zgłoś
b................i 2013-02-05, 22:31 2
tomilol napisał/a:

Więc się zastanów ilu nas będzie za kolejne 60 lat. A już teraz Chinole i inne Afrykańce wpie**alają piach bo ryż to na święta odkładają a ropy to pewnie max na 40 lat mamy

Ropy max na 40 lat? Ja głupi? Węgla to nam starczy jeszcze pewnie na miesiąc. Energia? Noł problem WODÓR, ale zapewne jeszcze nie było tego w twoim gimnazjum na chemii więc wybaczam. Kontynuując temat przeludnienia- poczytaj ilu nas było przed epidemią cholery, czarnej ospy czy choćby przez małą 2 milimetrową wsze o której można przeczytać na Sadolu. Jeżeli jesteś odrobinę poważnym człowiekiem to zachęcam do trochę grzeczniejszego odnoszenia się do innych oraz nadrobienia olbrzymiego braku w historii, literaturze itp. Niewiedza nie jest wytłumaczeniem. Wracając jeszcze do tematu istot pozaziemskich to ich istnienie jest o wiele bardziej prawdopodobne niż istnienie Jezusa. Prosty przykład: UFO widział nie jeden, nie jeden też nagrał... a tylko ludzie ograniczeni umysłowa mogą twierdzić, że jesteśmy sami we wszechświecie- z takimi nie wdaje się w dyskusje, niech się za mnie modlą
Zgłoś
Raar 2013-02-05, 23:05 3
Bitch please, to co podałeś to oglądałem w przedszkolu.

Zgłoś
Baltazar.G 2013-02-05, 23:40
@byaki

Zdaję się, że próbujesz się chełpić (co złe) szeroko pojętą wiedzą. Coś musiało ci umknąć drogi 'Erudyto' skoro nie znasz stanowiska Watykanu co do istnienia obcych cywilizacji.
Cytat:

Niewiedza nie jest wytłumaczeniem.

Jeśli chcesz aby twoje wypowiedzi były odbierane tak jakbyś to sobie wyobrażał (czyli: przełomowe, błyskotliwe i wyczerpujące temat) to popracuj nad formą ich prezentacji. Mniej jadu więcej konkretów i stylu. Będzie z ciebie człowiek ale musisz tego zechcieć.

Pozdro!

"Nikt nie jest tak beznadziejnie zniewolony jak ktoś, kto błędnie wieży, że jest wolny." - J. W. von Goethe
Zgłoś
b................i 2013-02-06, 3:32
Baltazar.G napisał/a:

Zdaję się, że próbujesz się chełpić (co złe) szeroko pojętą wiedzą. Coś musiało ci umknąć drogi 'Erudyto' skoro nie znasz stanowiska Watykanu co do istnienia obcych cywilizacji.
Cytat:
Niewiedza nie jest wytłumaczeniem.

Jeśli chcesz aby twoje wypowiedzi były odbierane tak jakbyś to sobie wyobrażał (czyli: przełomowe, błyskotliwe i wyczerpujące temat) to popracuj nad formą ich prezentacji. Mniej jadu więcej konkretów i stylu. Będzie z ciebie człowiek ale musisz tego zechcieć.

Pozdro!

Od razu się miło zrobiło
Zgłoś
NeoBcK 2013-02-06, 9:49
Dziwne że UFO zawsze jest w Ameryce, planuje zaatakować biały dom i czai się na prezydenta...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów