📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
4:59 to go wzdęło padłem
Wkurwiają mnie te kompilacje wypadków, w szczególności scena 0:28. Jak sie nie wpierdolisz dowody, to sie nie nauczysz.
Ale lepiej siedzieć przed kompem i sie zbrechtać, co?
Ale lepiej siedzieć przed kompem i sie zbrechtać, co?
temu od wyciągu to ale kurwa ciepło
Gdybym był na miejscu gościa od wyciągu, to bym gnojkowi obwiązał tą linkę wokół szyi i puścił go góry.
Ja tam wole 52 tydzien grudnia
wtedy to sie usmialem hehe
wtedy to sie usmialem hehe
hahaha 3:14 koleś zobaczył żółwia do góry nogami i już ściąga gacie żeby zaruchać jebaniec xd
tytuł z dupy.. połowa jak nie większość filmów nie jest ze stycznia.
Pierw były komplikacje roku, potem miesiąca teraz tygodnia niedługo będzie komplikacja od godziny 13:17 do 14:24.
I już nie chce nic mówić że pierwszy wypadek w tym filmie widziałem 2 tygodnie temu.
I już nie chce nic mówić że pierwszy wypadek w tym filmie widziałem 2 tygodnie temu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów