📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W kilku przypadkach nie było wiadome, czy to jest skok o tyczce, czy tyczka o skoczku.
longlong7 napisał/a:
Zawsze chciałem zobaczyć kompilacje nieudanych skoków o tyczce
Tak więc dziś jest Twój szczęśliwy dzień.
Koles w 1.28 zostal ladnie zgwalcony przez tyczke, a jak ja jeszcze ujechal
Dobre, i w końcu coś nowego piwko!
1:25 pierwszy anal zaliczony
Tego jeszcze nie było
Zawsze się zastanawiam co za pojebany pojeb wymysłił ten sport. Skok o tyczce i skoki narciarskie to są 2 najbardziej abstrakcyjne sporty jak dla mnie.
Ethernia napisał/a:
Zawsze się zastanawiam co za pojebany pojeb wymysłił ten sport. Skok o tyczce i skoki narciarskie to są 2 najbardziej abstrakcyjne sporty jak dla mnie.
Co abstrakcyjnego widzisz w celowaniu kijkiem do dziurki, by przeskoczyć przez poziomo umieszczony kijek? Brzmi lepiej niż curling.
W curlingu przynajmniej nic sobie nie zrobisz poważniejszego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów