📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
4:31 kurwa mać się wystraszyłem
1:00 ten "traker" wyprzedza kończącym się pasem spychając typa na przeciwny pas, potem parę minut zabawy w kotka i myszkę aby celowo gościowy przypierdolić w dupę
4:40 inny typ zamiast przepuścić cwaniaka w osobówce to na siłę przyspiesza aby tylko się nie zmieścił i przy okazji wjeżdża mu w dupę nawet nie próbując hamować (wcześniej hamował na skrzyżowaniu i pokazał, że jest w stanie sprawnie zatrzymać zestaw).
6:35 nagranie bez kontekstu, ale tu również kierowca zamiast hamulca naciska gaz
W każdym przypadku zdarzenia dało się uniknąć i o każdym z tych nagrań można powiedzieć, że trafił debil na debila, a po twoim tekście:
można łatwo wywnioskować, że ty też należysz to tych drogowych debili.
4:40 inny typ zamiast przepuścić cwaniaka w osobówce to na siłę przyspiesza aby tylko się nie zmieścił i przy okazji wjeżdża mu w dupę nawet nie próbując hamować (wcześniej hamował na skrzyżowaniu i pokazał, że jest w stanie sprawnie zatrzymać zestaw).
6:35 nagranie bez kontekstu, ale tu również kierowca zamiast hamulca naciska gaz
W każdym przypadku zdarzenia dało się uniknąć i o każdym z tych nagrań można powiedzieć, że trafił debil na debila, a po twoim tekście:
OpenStreetMaps napisał/a:
Wzorowa postawa ruskich trakerów,
tak się powinno poniewierać frajerów!
można łatwo wywnioskować, że ty też należysz to tych drogowych debili.
I bardzo dobrze tym frajerom, każda z tych pizdeczek powinna mieć swój film na hardzie
Rozumiem wkurwienie, jak sie debile na dwupasmowce wyprzedzaja przez 2 minuty ale jak widze typa co sie wpierdala przed tira, ktory jedzie 90km/h, noooo w porywach 91.5km/h bo wlasnie wyprzedza kolege z gej party i go hamuje bo mu sie "spieszy" to jak dla mnie zasluguje na rozjebanie dupy swojego kurwowozu.
Pierdole takiego tirowca, faka mu pokazuje i sobie dalej zapierdalam, a nie trace czas na debila, ktory i tak nie zrozumie, ze wkurwia normalnych ludzi swoim wyprzedzaniem, na ktorym zyskal 2,7 sekundy na bazie.
Proste.
Pierdole takiego tirowca, faka mu pokazuje i sobie dalej zapierdalam, a nie trace czas na debila, ktory i tak nie zrozumie, ze wkurwia normalnych ludzi swoim wyprzedzaniem, na ktorym zyskal 2,7 sekundy na bazie.
Proste.
Chuju, myślałem że będzie się coś działo, a jedynie straciłem 11 minut swojego życia na oglądanie zjebanego filmu, który tu zamieściłeś. Niech cię pies sąsiada wyrucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów