Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ma ktoś soundtrack z pierwszego filmiku? Nuta wyjebana w kosmos!
nie wiem czy mam się z tego śmiać czy nie ale stwierdzam, ze po każdej imrezie dobrze jest sprawdzić telefon - zdjęcia, wideo, kontakty, popytać znajomych czy coś pamiętają. I dzięki temu wszystkiemu czasami daje się zrekonstruować nawet 80 % wieczoru
caiprissima napisał/a:
JAK można pić swoje rzygi??? :<
widać dziecko, że obca jest Ci niemiecka i japońska kinematografia
pierdole, piwo dam ale nie oglądam .... zawsze jak wychodzą takie kompilacje to sie boje ze siebie gdzieś tam zobacze....
a ja myślałem, że jak postanowiłem podjechać ze wschodniego na śródmieście bo na śródmieściu są zajebiste cheeseburgery i obudziłem się w sochaczewie to byłą niezła akcja po pijanemu... myliłem sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów