Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Temu pierwszemu chodzenie do tyłu całkiem ładnie wychodziło. Zaszedłby w ten sposób do domu. I jestem pełen podziwu jeżeli chodzi o ostatniego Pana. Zjebać się z 4 piętra, wstać i odejść?
JAK można pić swoje rzygi??? :<
Alkohol daje +50% do nieśmiertelności
o dziwo mało coś materiałów z Polski
I poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę...
Gość w 3:40 nie jest pijany, tylko nie pełnosprawny umysłowo. Był kiedyś o nim reportaż w telewizji.
Piwo za ten rojebujący śmiech hahaha
Ja za kazdymrazemodpalając taki filmikmam stresa że ktoś mnie nagrał i zobaczę co robiłem wczoraj.
Znów mi się udało, piwko!
Znów mi się udało, piwko!
brakuje tego:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów