Koleś wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TomCwa3 napisał/a:
@up
tak się składa ze gra od 10 lat i to ze gra pojedyncze dzwieki to tylko w jednej piosence, a ulozenie rak jest przypadkowe gdyz jest to grane pod program i teledysk byl formalnoscia do ktorej sie nie przylozyl ...
Może grać i całe życie, dla mnie jest chujowy, a trochę się już na tym znam. Dobry pianista, nawet jak się nie przyłoży, widać po technice, że umie grać. Ten co najwyżej grał w garażu u sąsiada te 10 lat.
szczerze? to co on gra brzmi jak odtworzenie tabulatury w Guitar Pro, szczególnie Seek&Destroy.
Gościu, przyznaj się, że wrzucasz własny film - 2 razy zresztą, to jest beznadziejne, gram na pianinie i uważam, że jesteś słaby - przykro mi, to naprawdę jest słabe. Nie dość, że elektryk, czego nie cierpię, to jeszcze naprawdę prosta gra.
Metallicia? Nie słyszałem o takim zespole. Może masz na myśli zespół Metallica?
Profanacja w chuj i tyle ....
Intro do One na pianinie brzmi lepiej niz czysty kanal gitary. Reszta - slabiak. Z pianina da sie o wiele wiecej wykrzesac.
pianino...
ktore brzmi jak syntezator z odpustu...
wymiata...
chyba kurz z klawiatury...
i ogólnie chujowe
3x NIE, odpadasz
ktore brzmi jak syntezator z odpustu...
wymiata...
chyba kurz z klawiatury...
i ogólnie chujowe
3x NIE, odpadasz
Pewnie pracuje w muzycznym i tak się nudził, że aż nauczył się grać. Ot cała filozofia ;p
@3up to ma być wymiatanie? To patrz na to:
świetnie wymiata. no po prostu geniusz.... ja pierdole ludzie. gdzie wymiatanie? sztywny nadgarstek, uderzanie w pojedyncze klawisze nazywacie wymiataniem? zero finezji, polotu. wygląda to jakby grał z poradników na youtubie pt "jak zagrać metallice na pianinie". słabo, bardzo słabo. chujowo wręcz. jak na 10 lat gry (ktoś w komentarzu napisał) to jest niezwykle słaby. a to, że sporadycznie rusza ciałem jak najwięksi wirtuozi potęguje jedynie komiczny efekt - udaje, że "gra" a jedynie wystukuje kolejne klawisze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów