Następny co się wczuwa broniąc idola
Czym się jarać głupotą człowieka?? Zasób jego słów może sięga 200. Skacze od dziecka a jak się go zapytają czemu na tej skoczni mu się dobrze skacze to ten młot : hehehehhuahuahuheh NIE WIEM hehehehheuehuaha i szczerzy zęby co za dużo to niezdrowo a tego cepa jest już Stanowczo z duzo !!!
Props ziomeczku, dobrze napisane
bla bla blacoś w ten deseń mówił Twój ojciec jak Cię matka rodziła "Zobaczyłbym morde, ale chuj mnie gość obchodzi i to co on tam robi"O znowu jakiś bohater narodu. Odpaliłbym bym wywiad, ale chuj mnie gość obchodzi i to co on tam robi. : )
Musicie uruść żeby to zrozumiećWcale nie jesteś lepszy obrażając jego rodziców.coś w ten deseń mówił Twój ojciec jak Cię matka rodziła "Zobaczyłbym morde, ale chuj mnie gość obchodzi i to co on tam robi"
hahaha zartowałem leci piwo dawaj więcej, PIOTR WYMIATA!
@90luckypl
Następny co się wczuwa broniąc idola
Props ziomeczku, dobrze napisane
Hejterów boli dupa, że gość zarabia niemały hajs i jest zadowolony z życia? Jesteście żałośni, cioty. Nabijajcie dalej poziomy w tibii. Odnośnie Piotra to niesamowicie pozytywny chłopak, tak trzymaj!
jeszcze na nich napluj, na hejthejterów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów