📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no ja piehdole... odliczanie jak do startu rakiety z bajkonuru, tylko zamiast rakiety jest zapalniczka i pierd z dupy autora tego filmiku.
dobrze zmontowane, tylko powinno trwac 8 minut aby ukazać istotną zajebistość niektórych jakże szybko uciętych dzieł.
jedno głośno drugie cicho:/ słaby montaż
najgorszy wstęp i koniec filmu jaki widziałem
taa esencja polskości...
Co to kurwa są "memy"? I po jaki chuj to chujowe odliczanie na początku i zjebany śnieg pod koniec? Poza tym spoko.
torento napisał/a:
Co to kurwa są "memy"? I po jaki chuj to chujowe odliczanie na początku i zjebany śnieg pod koniec? Poza tym spoko.
cyt.: Mem – termin wymyślony przez Richarda Dawkinsa, na określenie zjawiska społecznego polegający na powtarzaniu wszelakiej maści elementów, melodii czy motywów, ewoluujący nawet przez pokolenia. Czyli doskonała płytka Petriego dla teorii spiskowych. Mówiąc prościej – jeżeli kiedykolwiek odkurzając mieszkanie nuciłeś Give me some fish! to znak, że oberwałeś memem. Można odnieść wrażenie, że mem, to coś, co zostało sparodiowane, a nie wiadomo skąd się wzięło lub wzięło się z youtube'a.
Mówi się, iż brak memów jest szkodliwy. Baskowie byli przez wieki pozbawieni memów, a teraz się zachowują jak Al-Kaida.
mem to teksty typu "jestem hardkorem", "nie ma lipy", "daj kamienia", "... to wiedz że coś się dzieje". Czyli powiedziane raz, puszczone na YT i z jednej osoby robi się ich 20. I idzie w świat. Swoją drohą ten o 140(dobrze mówię?) wydawał mi się lepszy bo jak ktoś pisał nie fragmenty nie okazywały zajebistości całego filmu.
bardzo slabe... poucinane strasznie i jakby ktos nie ogladal tych "memów" wczesniej w ogole nie wiedzialby o co chodzi.... piwa nie ma i nie bedzie
coraz więcej ludzi myśli, że kogoś obchodzi wstęp...
Gdzie osiemnastka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów