Trochę połamanych kości na poprawę humoru
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
W końcu ktoś zastąpił słowo "faili" jakimś polskim odpowiednikiem. Chujowym, ale zawsze.
sie skladaja jak scyzoryki
najbardziej lubię patrzeć, jak debile bez kasków biorą się za ewolucje
Najlepsze to jest to, ostatnie ujęcie
po każdej poważniejszej wywrotce powinna pokazana być rozjebana morda, lepiej by się oglądało
Jebany wskoczył na drzewo jak małpa
4:48
4:48
Ja rozumiem, ze jak ktoś jeździ na BMXie czy w innym downhill'u to wypadki się zdarzają, ale żeby wyje**ć się przez kierownicę, jadąc po przejściu dla pieszych to trzeba być zjebusem....
Ludzie, nosić kaski, gdy wsiadacie na rower czy na motocykl!
Niżej daję fotkę mojego kasku po małym spotkaniu z asfaltem. Tylko i wyłącznie moja wina. Śmigam na szosie i przelatując przez tory tramwajowe przednie koło mi wpadło w tor, a ja wystrzeliłem jak z procy prosto na środek jezdni.
LINK
Dodam tylko, że gdybym nie miał kasku na łbie, to ten kamień widoczny przy literze R miałbym w głowie, a może nawet by mi to rozbiło czaszkę, bo chujstwo było ostre tak, że ja pierdole. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tym razem kawałek plastiku uratował mi dupę przed szpitalem, albo i nawet przed trumną
Niżej daję fotkę mojego kasku po małym spotkaniu z asfaltem. Tylko i wyłącznie moja wina. Śmigam na szosie i przelatując przez tory tramwajowe przednie koło mi wpadło w tor, a ja wystrzeliłem jak z procy prosto na środek jezdni.
LINK
Dodam tylko, że gdybym nie miał kasku na łbie, to ten kamień widoczny przy literze R miałbym w głowie, a może nawet by mi to rozbiło czaszkę, bo chujstwo było ostre tak, że ja pierdole. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tym razem kawałek plastiku uratował mi dupę przed szpitalem, albo i nawet przed trumną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów