📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry bałwan nie jest zły,sorry jestem najebany...
@up
Pewnie jakaś jebana feministka która chodziła na sztuki walki by chronić się przed wielkimi złymi chłopami. A i tak nikt by nie chciał jej rypać bo brzydka jak gówno
Pewnie jakaś jebana feministka która chodziła na sztuki walki by chronić się przed wielkimi złymi chłopami. A i tak nikt by nie chciał jej rypać bo brzydka jak gówno
artiee napisał/a:
Chujtam, naszego i tak nic nie pobije
O człowieku, hahaha, coś Ty dał. Jeden z lepszych pranków jakie widziałem na świecie . Ostatnio też, chyba na sadisticu było, co typek udawał zombie i gonił czarnuchów po ulicach, ale przy tym to się nawet kryje. Piwko leci dla autora no i oczywiście dla komentującego.
wardega przegiął celebryta za 5 groszy nie ma piwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów