Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
Chuja byś zrobił osrany kozaku. nasrał byś w pampersa i wyjebał grzecznie przez okno jak reszta . nie masz pojęcia o płomieniach i jak potrafią pieścić ciałko . hashashasss
Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.
Pomyśl jak kojący musial byc powiew wiatru po wyjsciu z piekarnika.
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
Jeśli to była jedyna droga ucieczki przed długą agonią z gorąca to ja bym wolała skakać byle by się długo nie męczyć. Niektórzy zostali wypchnięci na piętrach gdzie było więcej ludu i gdzie każdy cisnął się w kierunku okna, żeby zaczerpnąć świeżego powietrza.
To wszystko są nagrania z holywood, podobnie jak "lądowanie" na księżycu, plandemia, czy "wojna" na upadlinie.
Otwórzcie oczy.
Jeszcze powiedz że Beverly Hills 90210 to było nagranie z Hollywood
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów