18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Zremasterowana wersja.

,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef Piłsudski
Zgłoś
willoo 2023-02-14, 22:33
silwerbalk napisał/a:

Jedno pytanie mam ..... Po ch*j skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku k***a.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke

kuuurwa faktycznie.... czemu nikt o tym nie pomyślał... przecież mogli schodami zejść.... eehhhh ci gupki hamerykańce
Zgłoś
radek225 2023-02-14, 22:38 1
Krzyszof.K napisał/a:

Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.

Idź napisać kolejnego suchara rodem z Pani Domu

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Nemek222 2023-02-14, 22:50
selekcja naturalna
Zgłoś
Starger 2023-02-14, 23:06 4
Darek84BB napisał/a:

Tak z czystej ciekawości gdyby 4 ludzi o podobnej wadze złapało np. jakiś większy obrus, zasłonę, dywan, plandekę czy coś w tym stylu każda za osobny róg dałoby to coś?

xd ale odpowiem. Kompletnie nic by to nie dało
Zgłoś
Kaczor_Donald 2023-02-14, 23:16
ChesterAmer napisał/a:

Są gdzieś zdjęcia efektów końcowych na chodniku?

W twoim sraczu.
Zgłoś
kawior2007 2023-02-14, 23:19 4
Krzyszof.K napisał/a:

Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.

Poza tym ładunki wybuchły tak, że części pięter odcięły drogę ucieczki
Zgłoś
Kici-Kici 2023-02-14, 23:28
Od której minuty jest w HD?
Zgłoś
Machol 2023-02-14, 23:58 3
kawior2007 napisał/a:

Poza tym ładunki wybuchły tak, że części pięter odcięły drogę ucieczki

No ja pierdolę, wszędzie foliarze. Zwyczajnie budynek o takiej konstrukcji jak WTC pierdolnie pod własnym ciężarem. Jakby ktoś chciał żeby to się zawaliło, to samoloty wystarczyły, żadne ładunki i inne chuje muje. Tylko foliarz mógłby pomyśleć o jakimś teatrzyku z wybuchami, żeby tęgie głowy wykrywające spiski mogły to zobaczyć. Ja pierdolę.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
rancevsky 2023-02-15, 2:16
Polecam obejrzec September Clues jak ktos jeszcze nie ogladal.
Zgłoś
witoldo16 2023-02-15, 2:19 2
Jak czytam te wasze komentarze to dopiero uświadomiłem sobie że same pojeby na tej stronie siedzą...
Zgłoś
busek 2023-02-15, 2:26 1
silwerbalk napisał/a:

Pamiętam to jak dziś .... Byłem chory i nie poszłem do szkoły no to odpaliłem tv i se myślę co to jakiś film akcji ?

Res0r napisał/a:

Ja wyjątkowo wcześnie do roboty poszedłem (internet caffee).

zesraliscie sie debile

atak był w godzinach porannych w USA, czyli u nas to była chyba coś między 16 a 18, nie pamiętam dokladnie
Zgłoś
Tuco 2023-02-15, 3:57 1
silwerbalk napisał/a:

Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke

Ja też mam pytanie. Jakim cudem jest możliwe, że obowiązkowa edukacja nauczyła cię pisać, a nie nauczyła myśleć...?
Zgłoś
nyypl 2023-02-15, 6:34
Bogata kolekcja Marvela z amerykańskiego snu
Zgłoś
encoder178 2023-02-15, 7:33
Krzyszof.K napisał/a:

No nie do końca. na dole były rozstawione przez strażaków poduszki powietrzne.
Zgłoś
darejos 2023-02-15, 8:13
silwerbalk napisał/a:

Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke

idiota to twoje jedyne i prawdziwe imię
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów