,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef PiłsudskiJedno pytanie mam ..... Po ch*j skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku k***a.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
kuuurwa faktycznie.... czemu nikt o tym nie pomyślał... przecież mogli schodami zejść.... eehhhh ci gupki hamerykańce
Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.
Idź napisać kolejnego suchara rodem z Pani Domu
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTak z czystej ciekawości gdyby 4 ludzi o podobnej wadze złapało np. jakiś większy obrus, zasłonę, dywan, plandekę czy coś w tym stylu każda za osobny róg dałoby to coś?
xd ale odpowiem. Kompletnie nic by to nie dało
Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.
Poza tym ładunki wybuchły tak, że części pięter odcięły drogę ucieczki
Poza tym ładunki wybuchły tak, że części pięter odcięły drogę ucieczki
No ja pierdolę, wszędzie foliarze. Zwyczajnie budynek o takiej konstrukcji jak WTC pierdolnie pod własnym ciężarem. Jakby ktoś chciał żeby to się zawaliło, to samoloty wystarczyły, żadne ładunki i inne chuje muje. Tylko foliarz mógłby pomyśleć o jakimś teatrzyku z wybuchami, żeby tęgie głowy wykrywające spiski mogły to zobaczyć. Ja pierdolę.
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Pamiętam to jak dziś .... Byłem chory i nie poszłem do szkoły no to odpaliłem tv i se myślę co to jakiś film akcji ?
Ja wyjątkowo wcześnie do roboty poszedłem (internet caffee).
zesraliscie sie debile
atak był w godzinach porannych w USA, czyli u nas to była chyba coś między 16 a 18, nie pamiętam dokladnie
Ja też mam pytanie. Jakim cudem jest możliwe, że obowiązkowa edukacja nauczyła cię pisać, a nie nauczyła myśleć...?Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
No nie do końca. na dole były rozstawione przez strażaków poduszki powietrzne.
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
idiota to twoje jedyne i prawdziwe imię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów