,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef PiłsudskiNo ja pierdolę, wszędzie foliarze. Zwyczajnie budynek o takiej konstrukcji jak WTC pierdolnie pod własnym ciężarem. Jakby ktoś chciał żeby to się zawaliło, to samoloty wystarczyły, żadne ładunki i inne chuje muje. Tylko foliarz mógłby pomyśleć o jakimś teatrzyku z wybuchami, żeby tęgie głowy wykrywające spiski mogły to zobaczyć. Ja pierdolę.
Inżynier z Ciebie taki jak z Nigeryjskiego Studenta prawa lekarz
Tak z czystej ciekawości gdyby 4 ludzi o podobnej wadze złapało np. jakiś większy obrus, zasłonę, dywan, plandekę czy coś w tym stylu każda za osobny róg dałoby to coś?
Napisałem o tym piękny elaborat, ale w międzyczasie wylogowało mnie i mi wszystko poszło się jebać. Taki więc w skrócie: nawet jakby mieli obrus o powierzchni 72m2, ważyli razem z nim mniej niż 250kg to i tak lecieli z gracją worka kartofli, ponieważ nie stworzyliby czaszy.
To wszystko są nagrania z holywood, podobnie jak "lądowanie" na księżycu, plandemia, czy "wojna" na upadlinie.
Otwórzcie oczy.
oho i uczestniczy w tym mój kumpel ukrainiec z małej miejscowości pod zaporożem jest kurwa w całej tej "organizacji" bo jest cyber ważny Ty siebie czytasz ? czy tylko srasz na klawiaturę i niech sie inni martwią ?
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
Serio aż na taki brak wyobraźni cierpisz?
Skakali głównie z pięter na których był pożar. Kiedy temperatura wokół Ciebie sięga 800 stopni chcesz żeby wszystko się skończyło.
Ja chcę żeby wszystko się skończyło a temperatura wokół mnie nie sięga 800 pięter. Mimo to, nie mam jaj żeby się zajebać. Jak ktoś jest chętny na tej stronie mi pomóc w tym to nawet zapłacę za zabicie mnie.
800 stopni* sorry...
No w sumie też racją też bym jednak wolał jebnać z wysokości niż się upiec jak skawrka ..... Ale choć jakby był cień szansy .... To bym próbował wyjść z tej chujni
Nie masz najmniejszego pojęcia co byś zrobił w takiej sytuacji, nikt nie ma.
Jedno pytanie mam ..... Po chuj skakali .... Z tylu pięter to i tak nie przetrwasz upadku kurwa.... Ja w takiej sytuacji pobował bym jak człowke wyjść wyjściem ewakuacyjnym czyli schodami ..... Ale wiadomo Amerykanie mają leniwe grube dupska i woła skoczyć na główke
U mnie paliła się klata schodowa, ciepło było tak ogromne myślałam, że topią mi się plecy, gdyby strażacy nie przyjechali tak szybko skoczyłabym bez zawahania. Człowiek często nie myśli podczas takich akcji, brak powietrza, ogromna gorączka i brak widoczności przez dym. Człowiek nieprzyzwyczajony do takich akcji kompletnie nie wie co robić, jest w ogromnej panice, więc da się zrozumieć bez problemu ich zachowanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów