Kolejna część FGG czyli kompilacji śmiesznych scen z gier. Bugi, glitche, dziwne mody - wszystko tu znajdziesz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
R.I.P. sadistic 11.05.15
Szczery wróć do swoich początkowych filmików bo to jest po prostu słabe :/
W 3:30 "The battle is going again"
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
1:55 wali gruche
e ile zarabiasz na yotube, bo chce nagrywac maincraft ale nie wiem czy sie opyla
Życie to zupa, a ja mam widelec
[img:39b9ab7ad2]http://94.23.42.229/pics/dcbd8bdda17f.jpg[/img:39b9ab7ad2]
Och bul dópy, och zwapnienie prostaty! Kogoś bawią śmieszne sytuacje z gier, więc R.I.P. Sadistic...
Sam nie wiem, czy bardziej uśmiałem się z tego filmiku, czy z tego komentarza...
Sam nie wiem, czy bardziej uśmiałem się z tego filmiku, czy z tego komentarza...
Spokojnie, w Wiedźminie III nie będzie szansy na to żeby doświadczyć takiego buga, będzie za będzie dopracowany
Najlepsze akcje to dzieją się wtedy, gdy się nie włączyło frapsa. Zawsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów