Kompilacja różnych akcji zwierząt.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Kompilacja różnych akcji zwierząt.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda, ze niema serwisu gdzie można by było wrzucać filmiki żeby dzielić się nimi z internautami.
Komplikacje to były przy Twoim porodzie
@edit sorry, za bardzo się pospieszyłem, bo dobrze napisałeś
@edit sorry, za bardzo się pospieszyłem, bo dobrze napisałeś
nie przychodzę na sadola oglądać jebane futrzaki. tu ma być krew i sraka jak za czasów drwala
Ps. stawiam stówę że w pierwszym filmiku (z kaczką) kobiecy głos to głos czarnej małpy
Ps. stawiam stówę że w pierwszym filmiku (z kaczką) kobiecy głos to głos czarnej małpy
1:04
Mógłby ktoś podać mi link z tym filmikiem, wiem że był na sadolu ale coś nie mogę znaleźć.
Mógłby ktoś podać mi link z tym filmikiem, wiem że był na sadolu ale coś nie mogę znaleźć.
Zwierzęta nigdy nie są śmieszne... chyba że są rozrywane na strzępy
kotoszark wymiata
kuropatwa121 napisał/a:
nie przychodzę na sadola oglądać jebane futrzaki. tu ma być krew i sraka jak za czasów drwala
ohohoho uwaga mamy tutaj weterana.
Jak lubicie śmieszne zwierzątka (moja 2 letnia córka takie gówno lubi oglądać) to zapraszam na jewtube wpisująć w searchu "funny animals". Takie gówno nie powinno się znaleźć na tym portalu.
PS: dokładnie ten filmik puszczam córce na yt.
PS: dokładnie ten filmik puszczam córce na yt.
nic mnie nie bawi tak jak śpiewające karpie piwo za to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów