📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
ja bym rzekł: zanim rzeknę hasło powiem że wziął bym Cię na blacie bo wiem że lubisz to suko dalej (jeśli bym mnie nie rozłaczyli) hasło brzmi: bierz mnie rusałko ruchałko
Coby nie mówić tvn jest w miare porządną stacja i sami by czegoś takiego nie robili. W nocy mniej ludzi dzwoni bo stare baby i mamuśki już spią to się ludzią udaje po 5x dodwonić. Mniej ludu dzwoni i nagrody w nicnych programach są o wiele mniejsze.
zadne przekrety , sam sie kiedys dodzwonilem zeby cos glupiego powiedziec nie powiem co , bo nie wazne
prawda jest taka ze trzeba dzwonic w trkacie tych zagadek ktorych nie mozna rozwiazac, czyli jakies rozwiazanie w kopercie , wtedy puszczaja co chwila kogos i latwo mozna sobie jaja zrobic . ja dzwonilem jak bylo policz serduszka czy cos , nikt nigdy ich nie policzyl to puszczali 500 osob w trakcie programu
prawda jest taka ze trzeba dzwonic w trkacie tych zagadek ktorych nie mozna rozwiazac, czyli jakies rozwiazanie w kopercie , wtedy puszczaja co chwila kogos i latwo mozna sobie jaja zrobic . ja dzwonilem jak bylo policz serduszka czy cos , nikt nigdy ich nie policzyl to puszczali 500 osob w trakcie programu
-Poproszę o słowo
-Jakie kurwa słowo ^^
-Jakie kurwa słowo ^^
fajna ta tele gra
Arbeit macht müde
A tu prowadząca z miną jakby jej ktoś kij od mopa w dupsko wsadził :
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów