📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Panieeeeeeeee Jaaanuuuuuszuuuuuuuu
a właśnie , nie czaję czemu tą jedną prezenterkę tak gnębią xd
a właśnie , nie czaję czemu tą jedną prezenterkę tak gnębią xd
Ona czesto w nocnych programach tego typu jest a w nocy sie ludzią nudzi...no i fajne ma cycki xD
To fakt cycki ma świetne. Te początkowe chuje były dobre. Potem już się przyzwyczaiła.
nie no jebne kurwa typ sie dodzwonil 5 razy zeby powiedziec pierdolenie mi sie nigdy nie udalo :<
Trochę to monotonne. "chuj Ci w cyce" w 95% wypowiedzi... Coraz bardziej zaczynam wątpić w ten naród. Zero weny twórczej czy własnej inwencji... Ehhh ;]
jak imprezy, to dupeczki
"wyliże twoje łoniaki" rozłożyło mnie
jedno połączenia kosztuje 3,66 szkoda by mi było wydawać kase na pierdoły :d
oryginalnie owszem:) ale jak? jak sie tylko ciśnie... że ma fajne cycuszki
dla niekumatych, to jest zwykła podpucha z tymi gadkami, dzwonią podstawieni ludzie z tego programu i gadają głupoty żeby ludzie myśleli że np. jakiś frajer sie dodzwonił 5 razy żeby powiedzieć "pierdolenie"
ludzie w to wierzą i sami dzwonią bo myślą, jakiś pojeb sie dodzwonił tyle razy to i ja sie dodzwonię. a kasa leci ..........
ludzie w to wierzą i sami dzwonią bo myślą, jakiś pojeb sie dodzwonił tyle razy to i ja sie dodzwonię. a kasa leci ..........
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów