18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Saia 2009-08-17, 17:24
Panieeeeeeeee Jaaanuuuuuszuuuuuuuu

a właśnie , nie czaję czemu tą jedną prezenterkę tak gnębią xd
Zgłoś
johnyzlampy 2009-08-17, 17:34
Ona czesto w nocnych programach tego typu jest a w nocy sie ludzią nudzi...no i fajne ma cycki xD
Zgłoś
Oski_m 2009-08-17, 17:39
To fakt cycki ma świetne. Te początkowe chuje były dobre. Potem już się przyzwyczaiła.
Zgłoś
freshu 2009-08-17, 17:44
nie no jebne kurwa typ sie dodzwonil 5 razy zeby powiedziec pierdolenie mi sie nigdy nie udalo :<
Zgłoś
s................b 2009-08-17, 17:45 2
Trochę to monotonne. "chuj Ci w cyce" w 95% wypowiedzi... Coraz bardziej zaczynam wątpić w ten naród. Zero weny twórczej czy własnej inwencji... Ehhh ;]
Zgłoś
k................1 2009-08-17, 18:20
jak imprezy, to dupeczki
Zgłoś
Dvs 2009-08-17, 18:34
takie pierdolenie, o.
Zgłoś
ices 2009-08-17, 19:43
0;55 - combo xd
Zgłoś
s................r 2009-08-17, 19:47
"wyliże twoje łoniaki" rozłożyło mnie
Zgłoś
juventinooo 2009-08-17, 20:07
jedno połączenia kosztuje 3,66 szkoda by mi było wydawać kase na pierdoły :d
Zgłoś
Arzechiel 2009-08-17, 20:11

Ciężko ciężko ciężko... coś oryginalniejszego mogli by mówić
Zgłoś
voytek.lewy 2009-08-17, 21:22
oryginalnie owszem:) ale jak? jak sie tylko ciśnie... że ma fajne cycuszki
Zgłoś
t................o 2009-08-17, 21:26
dla niekumatych, to jest zwykła podpucha z tymi gadkami, dzwonią podstawieni ludzie z tego programu i gadają głupoty żeby ludzie myśleli że np. jakiś frajer sie dodzwonił 5 razy żeby powiedzieć "pierdolenie"
ludzie w to wierzą i sami dzwonią bo myślą, jakiś pojeb sie dodzwonił tyle razy to i ja sie dodzwonię. a kasa leci ..........
Zgłoś
kolka 2009-08-17, 21:35
a ja myśle, że chłop miał poprostu farta, bo nie chce mi się wierzyć, iż każda stacja robi takie przekręty ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów