📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Składanka starych filmików do tego autor nie rozumie o co chodzi w thug life
Gadacie. Filmiki stare, ale w połączeniu z muzyką i tymi czapeczkami są ok, warto powspominać.
Jeśli jednak się nie podoba to do pieca.
Klarkson napisał/a:
No to hop do pieca bo szkoda 10 minut życia.
nie pozdrawiam.
nie pozdrawiam.
do autora : poważnie cię (specjalnie z małej - brak szacunku) to rozbawiło?
ile ty masz lat?
weź lepiej lekcje odrób bo pani od przyrody postawi ci czerwoną kropkę
ile ty masz lat?
weź lepiej lekcje odrób bo pani od przyrody postawi ci czerwoną kropkę
@up
Mam 20 lat, tak rozbawiło mnie to. Nie masz do mnie szacunku, bo wrzuciłem filmik do internetu, który Tobie się nie spodobał? Czyli nie szanujesz człowieka, którego nie miałeś okazji poznać tylko dlatego, że ma inne poczucie humoru niż ty? Po Twoim ilorazie inteligencji wnioskuję, że to ty masz zadane z PSZYRY na jutro.
Mam 20 lat, tak rozbawiło mnie to. Nie masz do mnie szacunku, bo wrzuciłem filmik do internetu, który Tobie się nie spodobał? Czyli nie szanujesz człowieka, którego nie miałeś okazji poznać tylko dlatego, że ma inne poczucie humoru niż ty? Po Twoim ilorazie inteligencji wnioskuję, że to ty masz zadane z PSZYRY na jutro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów