Może mało sadystyczne, bo nie ma złamań ani żadnych ciężkich uszkodzeń ciała, ale można się pośmiać. Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Up
Jestem tu nowy, ale z tego co zauważyłem dziwne poczucie humoru to chyba tutaj normalka?
Jestem tu nowy, ale z tego co zauważyłem dziwne poczucie humoru to chyba tutaj normalka?
up@ żeby dostać tu piwa musisz pod filmikiem wstawić jakieś cycki, najlepiej swojej siostry.
ani to motocykl ani rower.
Jak mawia mój ojciec to jest "pędzihujek"
Jak mawia mój ojciec to jest "pędzihujek"
Motorowery?
Niech się kurwa na hulajnogach ścigają.
Niech się kurwa na hulajnogach ścigają.
jak można nie opanować takiej mocy?
Nic nie chcę mówić, ale te "pędzihujki" mają lepszy moment i przyspieszenie niż wasze 20-letnie golfy ;]
I nie, że je bronię bo osobiście jeżdżę samochodem (który swoją drogą też pewnie miałby małe szanse z nimi), ale nie lubię pierdolenia na jakiś temat osób, które mają do powiedzenia o czymś tyle co doktor medycyny o budowaniu domu.
I nie, że je bronię bo osobiście jeżdżę samochodem (który swoją drogą też pewnie miałby małe szanse z nimi), ale nie lubię pierdolenia na jakiś temat osób, które mają do powiedzenia o czymś tyle co doktor medycyny o budowaniu domu.
Novik napisał/a:
gościu jak chce złamania to wchodzę na harda
teraz na harda wchodzisz jak chcesz popatrzeć na kutasy
@Sapphiron
czy ja wiem... ja jeżdzę od dziecka na moto i jak wsiadłem (raz) na skuterek to się prawie na zakręcie wyjebałem bez podparcia bym leżal
czy ja wiem... ja jeżdzę od dziecka na moto i jak wsiadłem (raz) na skuterek to się prawie na zakręcie wyjebałem bez podparcia bym leżal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów