📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
koko, koko wojo spoko
Eeee z tym moździerzem to chuj tam.... Zapalnik uzbraja się po przeleceniu paru metrów odpali dopiero przy uderzeniu o ziemie .... Tak więc chłopaki mogli sobie tam stać do usranej śmierci i by nie pierdolło
Tekos napisał/a:
Ale co komu obrona terytorialna zrobiła?
Dobrze, że jest.
No wlasnie nic, i jak bedzie wojna to tez nic nie zrobi. Hehe
muflonpl napisał/a:
No wlasnie nic, i jak bedzie wojna to tez nic nie zrobi. Hehe
Jedyne co zrobi to zniknie. Ojcowie i matki będą rozpaczać, a media od lewej do prawej będą ogrywać to poświęceniem dla wyższej sprawy, a potem 50 lat martyrologii ciąg dalszy wkrótce.
Do mnie do roboty niedawno doszedł były żołnierz i jak armia polska wygląda tak jak on to kupujmy na wszelki wypadek mnóstwo białych flag
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów