jak w tytule
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wcale nie straszne. przepiekne. sila, potega, moc calkowitej destrukcji, ktora obraca wszystko w nicosc. prawdziwe piekno.
całkiem uspokajająca muzyczka.. nie rozumiem o co wam chodzi:D i zajebiście pasuje do wybuchów
Tutaj cos podobnego. W tym przypadku to teledysk.
Oczywiście, mówicie prawdę muzyka do dupy, ja bym tu wrzucił coś oryginalnego, np. temat z Requiem for a dream-.-.
No ja sobie nie wyobrażam wybuchów atomowych w dźwiękach jakiejś techniaw,
"Cwałowanie Walkirii" było by najlepszą nutą do apokalipsy atomowej
"Cwałowanie Walkirii" było by najlepszą nutą do apokalipsy atomowej
Walkiria byłaby w porządku, tego się słuchać nie da, nie obrażając nikogo kto lubi tego typu muzykę.
a powie mi ktos gdzie oni testuja te bomby? z pewnoscia na pustyniach i odludziach ale przeciez promieniowanie zostaje przez iles lat
r4dzik, Rosjanie testują na wyspie "Nowa Ziemia". Amerykanie na pustyni chyba w Arizonie a Francuzi na oceanach. O reszcie nie mam pojęcia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów