📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po obejrzeniu takich kompilacji boję się siadać za kółko a każdego pirata drogowego jestem w stanie zabić gołymi rękami.
jak w pierwszym zdaniu usłyszałem język rosyjski,wiedziałem,że warto poświęcić kilka minut na ten materiał
2012? jesteś pewien?
same suchary które przewalały się tu wielokrotnie ....
w 02:57 wypadek jest z przyszłości, zapamiętajcie i uważajcie
czy wypadki zdarzają się jeszcze w innych częściach świata oprócz Rosji?
Ten pierwszy "wypadek" jest naprawdę drastyczny aż zakryłem oczy...
Filmik nr 1 dziwne, że mu nie wjebali bo jak widać miał "koguta" na dachu. W rosji jak jesteś bogaty to możesz wykupić sobie legalnie od państwa taką możliwość i wtedy jesteś traktowany jako pojazd uprzywilejowany (nie tak jak policja itp) ale i tak jesteś przed zwykłym śmiertelnikiem.
01:22 hurtem ich załatwił...dobre!
Sie czepiacie. 2012, 2020, 2002, wiekszosci nie widzialem albo jescze sie nie zdarzyły wiec nie marudzic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów