📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
można się dowiedzieć, co w tej kompilacji robi szlifierka torowa w 0:23, a następnie w 1:47 i 5:50?
RinoHD napisał/a:
można się dowiedzieć, co w tej kompilacji robi szlifierka torowa w 0:23, a następnie w 1:47 i 5:50?
Szlifuje tory.
Nie wszyscy kierowcy ciężarówek są na tym filmie idiotami. Czasem niefart po prostu.
Ja się kurwa pytam gdzie organizują w naszym kraju takie pokazy z pociągami walącymi w auta i dlaczego tego nikt nie reklamuje. Jechałbym oglądać
Co tam się odjebało w 2;20? Służby sobie nagrywają, a chłop w aucie śpi o.O
Ten wiadukt pod którym się koleś nie zmieścił to ma swój osobny kanał na Youtube 11foot8 bridge czy jakoś tak. Od dobrych kilku lat regularnie ludzie w niego przywalają. Większość to podobno ciężarówki wypożyczane do przeprowadzek. Obecnie jak widać są tam zainstalowane wyrazne ostrzeżenia, belki ograniczające a nawet czujnik wykrywajacy za wysoki pojazd i włączajacy czerwone światło oraz migajacy napis ostrzegawczy - ale ludzie i tak się wpierdzielają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów