📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dawno się tak nie uśmiałem. dzięki za filmik
...i nie ma sie styczności z tymi durnymi komentarzami co jednego to mądrzejszego!
A Ty jesteś z nich wszystkich najmądrzejszy?
Sonka napisał/a:
Aż dziwne jeszcze, że metale soundtracku nie skomentowali o,O
ee tam,
z resztą co by tutaj miało być? Anaal Nathrakh?
grunt żeby nie było to requiem dla snu.
dobra kompilacja.
zna ktoś tytuł i wykonawcę podkładu muzycznego?
Przekaze ci pewna tajemnice, w ktorej tkwi ogromna moc. Mam nadzieje, ze ty kiedys tez ja przekazesz komus potrzebujacemu tak jak ja teraz. Teraz sluchaj uwaznie.
Jesli w jakims filmiku podoba ci sie podklad muzyczny otwierasz google.pl, wpisujesz tam fragment tekstu jaki slyszysz czyli w tym przypadku "ill be waiting when theres nothing left to say" dopisujesz magiczne slowko "lyrics" wciskasz enter i wyskakuje ci wykonawca plus tytul piosenki. w tym przypadku jakis shit SEPTEMBER "SEPTEMBER ALL OVER AGAIN".
oooo kurwa ;o za akcje od 3:57 jest piwko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów