18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
brt1529 2012-06-17, 17:21
Koleś przechodzący przez pasy to miał pecha. I w ogóle co za sytuacja, leży nieprzytomny, a wszyscy stoją i oglądają, co on ciapaty, że każdy się boi podejść? Coś takiego, przynajmniej u nas, jest chyba karane
Zgłoś
marmar 2012-06-17, 18:43
Najbardziej mnie wpieprza od 2:00 ta banda debili co chodzi dookoła i nawet nie sprawdzi co z tym leżącym kolesiem. Nie wiem gdzie to jest, ale najgorsze jest to, że u nas wcale nie jest lepiej.
Zgłoś
JURIJ_77 2012-06-17, 19:38
a teraz typowy "hejt" od właścicieli motocykli ... : od 0:30 do 1.15 - bezsprzeczna wina kierowcy osobówki - JAKIM PRAWEM miał czelność stać na tym swoim pasie akurat na trasie przejazdu motocykla? A poza tym W JAKIM CELU zatrzymywał się na czerwonym świetle?
Zgłoś
d................i 2012-06-17, 19:51 4
1:52 łażą chuje w te i we w te a nie ma kurwa komu pomóc dla osoby którą pierdolnął motocykl. na jakiej ja kurwa planecie żyje.
Zgłoś
SasekPL 2012-06-17, 20:28
Wszyscy wyjebana mają, ważne że jest akcja i coś się dzieje. Ludzie to jednak chuje...
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-06-17, 20:37
Kurwa, mają drogi z trzema pasami i jeszcze nie ogarniają...
Zgłoś
Jaroos92 2012-06-17, 21:04
1:18, gdyby ten koleś wszedł na pasy na zielonym to nic by mu się nie stało.
Zgłoś
toka 2012-06-17, 21:58
Dla niektórych prawo jazdy jest wyrokiem śmierci.
Gdyby ktoś spowodował wypadek poprzez wjechanie na skrzyżowanie na czerwonym i potrącił kogoś z mojej rodziny to bym takiego delikwenta znalazł i porządnie obił ryj.
Zgłoś
baleksus 2012-06-17, 23:02
Niektóre filmiki można by trochę przyciąć, ale poza tym kompilacja super, piwo leci.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów