Kompilacja znaleziona gdzieś tam w necie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Koleś przechodzący przez pasy to miał pecha. I w ogóle co za sytuacja, leży nieprzytomny, a wszyscy stoją i oglądają, co on ciapaty, że każdy się boi podejść? Coś takiego, przynajmniej u nas, jest chyba karane
Najbardziej mnie wpieprza od 2:00 ta banda debili co chodzi dookoła i nawet nie sprawdzi co z tym leżącym kolesiem. Nie wiem gdzie to jest, ale najgorsze jest to, że u nas wcale nie jest lepiej.
a teraz typowy "hejt" od właścicieli motocykli ... : od 0:30 do 1.15 - bezsprzeczna wina kierowcy osobówki - JAKIM PRAWEM miał czelność stać na tym swoim pasie akurat na trasie przejazdu motocykla? A poza tym W JAKIM CELU zatrzymywał się na czerwonym świetle?
1:52 łażą chuje w te i we w te a nie ma kurwa komu pomóc dla osoby którą pierdolnął motocykl. na jakiej ja kurwa planecie żyje.
Wszyscy wyjebana mają, ważne że jest akcja i coś się dzieje. Ludzie to jednak chuje...
Kurwa, mają drogi z trzema pasami i jeszcze nie ogarniają...
1:18, gdyby ten koleś wszedł na pasy na zielonym to nic by mu się nie stało.
Dla niektórych prawo jazdy jest wyrokiem śmierci.
Gdyby ktoś spowodował wypadek poprzez wjechanie na skrzyżowanie na czerwonym i potrącił kogoś z mojej rodziny to bym takiego delikwenta znalazł i porządnie obił ryj.
Gdyby ktoś spowodował wypadek poprzez wjechanie na skrzyżowanie na czerwonym i potrącił kogoś z mojej rodziny to bym takiego delikwenta znalazł i porządnie obił ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów