jeżeli widzicie czarno biały obraz prawdopodobnie macie uszkodzony monitor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
jeżeli widzicie czarno biały obraz prawdopodobnie macie uszkodzony monitor
Przez ciebie wyrzucilem moj 22" monitor przez okno i sie rozpadl. Musialem to ogladac na 15"
twardziele wylatywali z tych samochodów i jeszcze spierdalali o własnych siłach (niektórzy)
Czy tylko mi przypomniała się pieprzona misja z Mafii 1 ?
Ja tą misje pamiętam głównie z tego, że na swoim zacinającym kompie próbowałem przejść ze 20 razy, jak poszedłem do kuzyna, na normalnym sprzęcie, przeszedłem za pierwszym razem ach te czasy...
Trzeba przyznać, że w tamtych czasach, ściganie się to był hardcore, nie to co teraz.
Trzeba przyznać, że w tamtych czasach, ściganie się to był hardcore, nie to co teraz.
mi sie wydaje ze obraz jest czarno bialy dla tego ze film jest stary i kiedys nie nagrywano w kolorze
Lisuuu napisał/a:
mi sie wydaje ze obraz jest czarno bialy dla tego ze film jest stary i kiedys nie nagrywano w kolorze
Naprawdę? A już się bałem, że mam monitor popsuty, dzięki!
Niesamowicie bezpieczne auta. Chyba z osiem gwiazdek mają.
To były wyścigi. Liczył się kierowca i jego umiejętności a nie tylko samochód.
Aż się dziwię że autor nie opisał tego " Najnowszy mix lipcowych faili"
ja widze w kolorze..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów