Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szczerze to chyba z 90% widziałem...ale może inni nie widzieli?
ta kompilacja wraz z tą muzyką podbijał internet X lat temu, spałeś k🤬a?
Wczoraj na MTV Rocks słyszałem ten kawałek, ale nie zapamiętałem nazwy
Zna ktoś może?

Podobna muzyka od openingu włatców much
@Black Snake "break stuff" - Limp Bizkit oto nazwa
@Black Snake "break stuff" - Limp Bizkit oto nazwa
piękne czasy były kiedy ta kompilacja powstawała nikt jeszcze wtedy nie słyszał o Bieberze ani nawet o Lady Zgadze a dzieci Neo i Trolle zaczynały swoją ewolucje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie