📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
1:10 testuje bariery energochłonne
teeee... ja się pytam gdzie dachowanie Adasia Małysza ?!?
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
1:45 "siema"
1:10 cysterna traci zęby
Do ciężkie kurwy moi mili, jeśli macie pisać komentarze w stylu "1:45 "siema";1:10 cysterna traci zęby;1:10 testuje bariery energochłonne" to darujcie sobie, albo znajdźcie lepszy sposób na otrzymywanie darmowych piw. Najlepiej pierdolnijcie sobie na wizji kulkę w łeb i poproście w testamencie babcie, aby wrzuciła na sadola. Albo wypierdalać na you tube.
1.24 Bil z U1BATOR?
0:47-0:49 kierowca ciężarówki smaruje chleb świeżutkim pasztetem
Ja się skromnie zapytam ... Łódź ? Jak !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów