Byczki dają czadu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja rozumiem. Adrenalina, działanie alkoholu, kobieta na widowni czy coś. Sam robiłem gupie rzeczy. Ale nie czaje jak można bawić się w berka z 500 rogatymi kilogramami.
muszę kiedyś pojechać do Hiszpanii na spęd byków
Dwudziesty pierwszy wiek a w cywilizowanym kraju katuje się zwierzęta i jest to powszechnie akceptowane a nawet uważane za narodową tradycję... I dobrze chujom, że ich te byki tratują skoro oni z własnej głupoty pchają się na arenę i zgrywają kozaków. Banda cieci lata jak małpiszony po arenie i dostaje za swoje! Piwko!
Mi się to podoba ! bez tych byczków już by trochę tematów na sadolu znikło !
Ogólnie zabawa dla plebsu. Jedyny plus, że od czasu do czasu byk zrobi jakiemuś ciapatemu druga dziurę w dupie.
Moral z tego taki:
Mudzyn ucieknie przed policja i KKK ale przed byczkiem to nie...
wiec na naszych plantacjach niech byki patroluja przy ogrodzeniach
Mudzyn ucieknie przed policja i KKK ale przed byczkiem to nie...
wiec na naszych plantacjach niech byki patroluja przy ogrodzeniach
Widzicie, że jak bambusy uciekają, to używają do tego przednich łap?
Ale tak, to jest jak małpa chce być bardziej hiszpańska od Hiszpana!
Ale tak, to jest jak małpa chce być bardziej hiszpańska od Hiszpana!
Fajnie popatrzeć jak moja ulubiona wołowina miota Hiszpanami po całej arenie.
Mudziny zamiast bawełne zbierać to im się corridy zachciało. A kto potem za nich zbiory zbierze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów