📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szajze, szajze nein !
Do TNL'a z tym
Ludzie się nigdy nie nauczą, ciągle te same błędy
Śmiechy od 0.57 do 1.01 zapewniły mi dobry humor do końca dnia
Kurwa, ja nigdy nie zrozumiem dzieci łączących karuzele i skuter, czy oni kurwa internetu nie mają :/ Ale nie narzekam, bo przynajmniej pośmiać się można z tych debili
kiedy się ludzie nauczą że zjeżdżanie pod schodach w koszu musi się skończyć wyjebanymi zębami
Z reguły mam wyjabane na ludzi ale jedno w nich lubię - nigdy się kurwa nie nauczą, ile by nie było kompilacji, zawsze będą nowe...zawsze.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów