📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W pierwszym filmiku koleś w lewym górnym rogu (2:28) się chyba na jakieś zawody pływackie szykuje a oni do niego strzelają.
Ale oni tam rozpiździaj robią
grauper, Blackwater to prywatna firma ochroniarska, na tamtym filmie strzlaja do kazdego samochodu ktory sie zblizy do nich na odleglosc mniejsza niz 100m. Prywatne firmy w iraku są z reguły bardziej agresywne niż wojsko, nie można ich ukarać za zbrodnie wojenne, itp. Chodzi o to ze w tych filmach giną ludzie podejrzani o współprace z wrogiem, a w tamtym przypadkowi kierowcy
to nie jest przypadkiem AC-130 ?
elpresidente napisał/a:
to nie jest przypadkiem AC-130 ?
Masz rację. Heli by nie latał dookoła.
Tołdi, dlaczego by nie latał do okoła? O wykorazystaniu AC-130 w iraku jeszze nie słyszałem, a przeglądam sporo militranych for(użycie go spowodowałoby spory rozgłos szczególnie na militrayphotos). Temat jest jako użycie AH-64 tak też były podpisane filmy w źródle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów