📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
k18t - dopiero teraz przeczytałem twój wczesneijszy post, tak trzymać!
miałem to samo
Cytat:
ale w pewnym momencie zrozumiałem, że przegram swoje życie jak nie schudnę
miałem to samo
90% to nie grubasy, tylko ludzie chorobliwie, patologicznie otyli, którzy nie przeżyją kilku następnych lat z powodu, choćby, obciążenia serca (człowiek o takiej masie, jak tam był jeden gość przy stole w czerwonej koszulce, ma prawie dwa razy więcej krwi w organizmie).
A dla tych, którzy wołają o harpuny lub spinają się w inny, mało wybredny (a już na pewno niemerytoryczny) sposób mam radę: poczekajcie do czterdziestki, kiedy to 80% z was będzie w zaawansowanej ciąży spożywczej i, zamiast o harpun, będzie wołać o windę na 2. piętro.
Pozdro
A dla tych, którzy wołają o harpuny lub spinają się w inny, mało wybredny (a już na pewno niemerytoryczny) sposób mam radę: poczekajcie do czterdziestki, kiedy to 80% z was będzie w zaawansowanej ciąży spożywczej i, zamiast o harpun, będzie wołać o windę na 2. piętro.
Pozdro
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
są osoby, które mają nadwagę, ale to co w większości na tym filmiku jest to świnie.
Tak zwane ześwinienie! Nie mają łatwo?, jakbyś ledwo co się poruszał to też nie miałbyś łatwo.
A mi ludzie mówią, że jestem gruby a w kompilacji wszyscy są co najmniej 2-4x ciężsi ode mnie
chlip chlip, jestem taka chora, chlip chlip, om nom nom nom, tylko big maci pomagają w mojej chorobie...
Dieta, siłka, rower i dzisiaj spokojnie mogę spojrzeć w lustro!
BTW, jako były grubas mam moralne przyzwolenie hejtować innych grubasów!
Jak widze dzisiejszą młodzież to kopara opada - gimnazjum / liceum atakuje styl hamerykański
Sam byłem gruby (~100kg) i w 10mc zrzuciłem ponad 25kg więc niech ludzie nie pie#dolą, że się nie da
Dieta, siłka, rower i dzisiaj spokojnie mogę spojrzeć w lustro!
BTW, jako były grubas mam moralne przyzwolenie hejtować innych grubasów!
Jak widze dzisiejszą młodzież to kopara opada - gimnazjum / liceum atakuje styl hamerykański
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów