📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Kurwa, od grubasow nie cierpie bardziej tylko tej jebanej tolerancji dla ich "problemu". Jak widze np. wyszczerzone grycanki to mi sie maczeta spod lozka sama wysuwa.
Kompilacja dobra, na miejscu tego wielblada bym jej na koniec z kopyta w ryja pociagnal.
Taki pomysl na reality show - wysylamy grupe najbardziej spasionych swinioludzi do wioski kanibali. Co tydzien widzowie moga wybrac jednego na uczte dla plemiona. Reszta ma za zadanie schudnac w okreslonym czasie, bo inaczej do kotla. Ew. beda mieli prawo do amputacji konczyny w ramach "karty ratunkowej".
Kompilacja dobra, na miejscu tego wielblada bym jej na koniec z kopyta w ryja pociagnal.
Taki pomysl na reality show - wysylamy grupe najbardziej spasionych swinioludzi do wioski kanibali. Co tydzien widzowie moga wybrac jednego na uczte dla plemiona. Reszta ma za zadanie schudnac w okreslonym czasie, bo inaczej do kotla. Ew. beda mieli prawo do amputacji konczyny w ramach "karty ratunkowej".
ziuny napisał/a:
Odpierdol się, to są geny
Pizda a nie geny. To jest lenistwo i obżarstwo. A geny to najłatwiejsza wymówka na to że jest się grubym jak świnia i od samego oddychania brak sił na nic innego.
Siłownia, fitness, dobra dieta i wszystko da się osiągnąć, tylko trzeba chcieć.
wydrunio napisał/a:
Pizda a nie geny. To jest lenistwo i obżarstwo.
Nie mów tak, obrażasz nas.
Ja też mam tendencję do tycia i jako dziecko byłem gruby, ale w pewnym momencie zrozumiałem, że przegram swoje życie jak nie schudnę. W moim przypadku wystarczyło odstawić słodycze i słodzone napoje i zacząć się ruszać. Najpierw szybki spacer przeplatany z truchtem, później bieganie. Tak mi się to spodobało, że na początku schudłem aż za bardzo. Czułem, że mi czegoś brakuje, jak nie wyszedłem pobiegać i biegałem siedem dni w tygodniu. Trochę za dużo, bo nie dawałem organizmowi czasu na regenerację ale byłem uzależniony od tzw "runners high" (wygoglujcie to sobie, bo to niezła ciekawostka, to jest lepsze od palenia zioła). Teraz mam BMI w normie i nie przesadzam z treningami, ale jak patrze na tych obleśnych grubasów i pomyślę, że miałbym tak wyglądać to aż mi niedobrze.
k18t, może jakieś fotki sprzed i po?
Człowiek budzi się rano.Patrzy przez okno, a tam nakurwia deszczem i wie ,że dzień zjebany Aż tu nagle wchodzi na sadistic i kompilacja grubasów już na niego czeka
wydrunio napisał/a:
Pizda a nie geny. To jest lenistwo i obżarstwo. A geny to najłatwiejsza wymówka na to że jest się grubym jak świnia i od samego oddychania brak sił na nic innego.
Siłownia, fitness, dobra dieta i wszystko da się osiągnąć, tylko trzeba chcieć.
Znalazł się doktor dietetyk :/
Ja aby utrzymać normalną wagę, gdzie moi znajomi wpierdalają więcej ode mnie + pizze, mcdonaldy, kfc, chipsy itp. musze żreć coś co pewnie ty nie chciałbyś żreć. I to jest kurwa przesrane! i nie bedziesz tu pierdolił że geny nic nie mają w znaczeniu, bo fakt można nie być grubym ale nie jest łatwo.
a film kozak
A oprócz wpierdalania tego czego ja bym nie chciał jeść robisz coś jeszcze? czy tylko czytasz internet i czekasz na zbawienie?
Ja chodze jeszcze na siłownie ale głównie tam biegam aczkolwiek jeśli chodzi o utrzymanie wagi to wystarczy sama dieta...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów