Nowy Jork przy pięknym akompaniamencie Louisa Armstronga - tego ślepego, czarnego kolarza co na dopingu pierwszy po Księżycu łaził
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SLOVAN napisał/a:
Piwko za opis dwóch Amstrongów w jednej osobie hahahahaha.
3 - grajek, pedalarz i ten co po orbicie ziemi napierdalal
xiro napisał/a:
3 - grajek, pedalarz i ten co po orbicie ziemi napierdalal
Louis, Lance i Neil tak gwoli ścisłości bo jak się okazuje nie dla wszystkich jest to oczywiste
nowojorskie metro jest jak komunikacja miejska w Polsce - dla patoli, bogaci mają własne auta, zresztą kto w dzisiejszych czasach nie ma prawka to patol
I samo czarne gówno.
Folur napisał/a:
nowojorskie metro jest jak komunikacja miejska w Polsce - dla patoli, bogaci mają własne auta, zresztą kto w dzisiejszych czasach nie ma prawka to patol
żeby ci dupa nie pękła
Amerykanie zle zrobili, ze zdjeli im lancuchy. Te czarnuchy powinny zyc w chlewie razem ze swiniami. Zwierzeta jebane.
Zawsze sie dziwiłem, dlaczego tak bogate państwo jak USA i miasto jak Nowy Jork, ma w każdym filmie takie gówniane metro z wagonikami jak z późnych lat 80-tych. Teraz juz wiem dlaczego. Po prostu nie opłaca sie tego unowocześniać, bo i tak małpy w rok doprowadza do poprzedniego stanu sprzed remontów.
A więc nie tylko
"Streets of Philadelphia, Kensington Avenue" Całe te stany są tak zgniłe i że nie mam najmniejszego kompleksu bycia Europejczykiem z tak zwanej Europy wschodniej niby to gorszej od cywilizowanego zachodu. Zachód Europy to też murzynowo, multi-kulti , tęczowi , lewacy i jełopy.
"Streets of Philadelphia, Kensington Avenue" Całe te stany są tak zgniłe i że nie mam najmniejszego kompleksu bycia Europejczykiem z tak zwanej Europy wschodniej niby to gorszej od cywilizowanego zachodu. Zachód Europy to też murzynowo, multi-kulti , tęczowi , lewacy i jełopy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów