📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:48

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby nawet ta kompilacja była c🤬jowa, to i tak bym postawił bro za zajebisty podkład
A po obejrzeniu - krata browarów, bo chyba żadnego z filmików nie widziałem wcześniej. SZACUN

A po obejrzeniu - krata browarów, bo chyba żadnego z filmików nie widziałem wcześniej. SZACUN

@up
Chyba na odwrot.. dam bro za nawet fajna kompilacje ,ale podklad jest zalosny
Chyba na odwrot.. dam bro za nawet fajna kompilacje ,ale podklad jest zalosny

Świetna kompilacja, z rewelacyjnym podkładem muzycznym, który jednak nie zagłuszył "bljadzi". No i bez powtórek (przynajmniej w 90%).
Duże piwo!!
Duże piwo!!
Zrobiliby im czasami pasy na drodze w mieście to może zaczęliby ogarniać o co chodzi.

Kompilacja czego k🤬a ? Moj temat zostal usuniety za zly opis a tu jakis ogorek w opisie daje ,,milego ogladania'' .
Dalbym ci piwo a moge dac co najwyzej k🤬sa w czolo.
Dalbym ci piwo a moge dac co najwyzej k🤬sa w czolo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie