📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Halman napisał/a:
za polpatusa nierozpierdalającego łeb i piwa - piwo. i tylko za to!
Filmik ze skuterem i mega wykopem motopizdeczki też nie jest najgorszy.
O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala
Mazi118d napisał/a:
O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala
Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem
Połowa ludzi nie powinna mieć prawa jazdy, nie to żebym sam był święty ale pj powinno być przywilejem a nie niemal obowiązkiem bo wszyscy mają to ty też musisz, zda za 10 razem a potem często mamy okazję gościć takich na hardzie..
boo napisał/a:
Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem
Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła
Tą zajebaną księżniczkę z 1:34 powinien kierowca wziąć z maski i wypierdolić za ogrodzenie. Biedna zapłakana, bo pierścionek dostała nie taki, złamała paznokieć, albo murzyni podczas orgii byli za brutalni. Mam zły dzień, to powgniatam stopami auto losowemu gościowi, mam prawo.
przewodnik_elektryczny napisał/a:
Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła
Pare lat temu sie nacialem na ten syf. Kupilem w nocy, wcisnal mi na szybko do plecaka. Niby l'm a paczka wydrukowana na szybko i posklejana. Palic sie tego nie dalo a jak wrzucilem do ogniska to plomien mial dziwny kolor. Cale szczescie rzucilem palenie
No jest polski wątek fakt... gośc pada na ulice i odrazu policjant podbiega sciagnąć mu zegarek...
0:55- to koło było mu przeznaczone. Uciekł od czołówki to mu na dupę wskoczyło.
Jak te amerykanskie knury maja refleks szachisty iq orangutana i auta które jakością zawstydzają tylko chińskie i radzieckie maszyny i ten zjebany kraj jest podobno najsilniejszy na świecie o ironio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów