📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
no i o to chodziło
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Najlepszy był ten płaczuś "call my dad ;((((( "
Zamiast mleka pili spermę taty...
Tak powinna wyglądać reklama Danonków.
donwasyle napisał/a:
ło kurwa ale mnie naszła chęć na deskę tylko pogoda niezbyt dobra
Po filmiku stwierdziłeś, że to dobry sposób na odszkodowanie?
I bardzo prosimy wszystkie gimbusy na sadolu o rozpoczęcie treningów na deskorolce.
Filmik szkoleniowy dla gimbusów.
Nie wpierdalają jedzenia. Kanapeczke taką małą zje... Trzeba wpierdalać. Rakiet fjuel
Gdyby mieli RAKIET FIUEL to raczej śmigali by jak po Redbullu, a nie robili za glebogryzarki.
W ich żyłach płynie jakieś inne dziadostwo
Wczoraj to widziałem na CDA i płakałem ze śmiechu. Dzisiaj też.
2:40 koleś wygląda jak tofik z tą "wydłużoną" ręką
Polecam cda.pl/video/1169098/Polskie-gej-party-_-kilku-skinow
"Co się śmiejesz? A to ty."
2:40 koleś wygląda jak tofik z tą "wydłużoną" ręką
Polecam cda.pl/video/1169098/Polskie-gej-party-_-kilku-skinow
"Co się śmiejesz? A to ty."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów