Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zavebe napisał/a:
faktycznie " świeżutka" śniegu w czerwcu nie widziałem
C🤬j Ci w dupe.
Harry Pojeb napisał/a:
C🤬j Ci w dupe.
w3 na koncie i tak się odzywasz? nieładnie

Pener666 napisał/a:
w3 na koncie i tak się odzywasz? nieładnie![]()
Przepraszam, zapomniałem, że penerem tutaj może być tylko jeden

wiekszosci to jest wina j🤬ego ABS dzisiaj tez jabełem p🤬dzie w dupsko bo k🤬a wlasnie dzisiaj nie chcial sie wlaczyc a tak to zawsze mnie wk🤬ail .
Niektóre utwory lecące w podkładzie wręcz skłaniają do samobójstwa.
I zapomniałem dodać, że teraz już wiem jak odpalić ładę na wstecznym.
I zapomniałem dodać, że teraz już wiem jak odpalić ładę na wstecznym.

Co ta znaczyć ta cenzura w 1:50 w drugim filmiku?! Jak ma mi stanąć jak ktoś wrzuca ocenzurowane filmiki

czy mi sie wydaje czy w 1 filmiku w 1.27 wyrzucilo kogos z samochodu?
3:57 w pierwszym filmiku, o c🤬j tam chodzi? ogladam po raz 7my i poza robolem robiacym pompki nie widze zadnej kraksy
Ja p🤬le jak te ruski na euro przyjadą to już po naszych pięknych autach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie