Nie ma to jak usłyszeć coś miłego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szkoda, że to tylko kolejne nagranie. Gdyby tak bez kamery podejść i to powiedzieć to już inna sprawa.
Pewnie nie będę oryginalny, jak napiszę:
...a u nas w Polsce:
-hej, podobają mi się twoje spodnie kolego
-spierdalaj pedale!!!
-ładne ma pani okulary
-zboczeniec!!! policja!!!
itd., itd.
...a u nas w Polsce:
-hej, podobają mi się twoje spodnie kolego
-spierdalaj pedale!!!
-ładne ma pani okulary
-zboczeniec!!! policja!!!
itd., itd.
Ja jakbym jakiemuś kolesiowi powiedział, że jest przystojny, to bym wpierdol dostał ;>
Kiedyś z braku laku, z koleżanką poszliśmy do klubu gejowskiego. Pamiętam początkowe opory "No jak to, przecież któryś krzywo spojrzy to ryj obiję". Przyszło co do czego, to nie mogłem powstrzymać mordy z radości przez skierowaną na mnie wymianę zdań dwóch tamtejszych: " -Zobacz jaki ładny chłopak! -No, ale bym ruchał".
Kiedyś z braku laku, z koleżanką poszliśmy do klubu gejowskiego. Pamiętam początkowe opory "No jak to, przecież któryś krzywo spojrzy to ryj obiję". Przyszło co do czego, to nie mogłem powstrzymać mordy z radości przez skierowaną na mnie wymianę zdań dwóch tamtejszych: " -Zobacz jaki ładny chłopak! -No, ale bym ruchał".
potem dałeś się wyruchać
A u nas pedał z megafonem potrafi tylko prostacko zaczepiać ludzi (nie obejrzę tego gówna drugi raz żeby rzucić cytatem) i myśli że jest fajny. Pozytywny filmik, zrobiłeś mi nockę
Reakcje tych ludzi pokazują nam gdzie jesteśmy jako naród. To nie Polska.
Pierdolicie jakby powiedział, że zajebiście wyglądam w gangu odpowiedziałbym, że wiem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów