📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
mt eden - sierra leone jakby ktoś o tytuł kawałka pytał.
Najlepszy z całego filmiku był.. podkład Nokauty wyglądają cały czas tak samo
Najlepszy z całego filmiku był.. podkład Nokauty wyglądają cały czas tak samo
kocham Katarzynę <3
bula1946 napisał/a:
jak to jest swieze to ja jestem Jezus ...
a ja glupi zem myslal,zes ty bula jest
@Ten Łysy Skurwiel
tam są k.o Aertsa za młodości czyli to masz 15 lat wstecz niektóre są nawet na moim filmiku )
sadistic.pl/k1-knockouts-vt52276.htm sadistic.pl/muay-thai-vs-kick-boxing-vt50446.htm
tam są k.o Aertsa za młodości czyli to masz 15 lat wstecz niektóre są nawet na moim filmiku )
sadistic.pl/k1-knockouts-vt52276.htm sadistic.pl/muay-thai-vs-kick-boxing-vt50446.htm
3:15 nie pokazali dalej , a wyraźnie chciał go zmusić do zrobienia loda ^^
Najlepszy z całego filmiku był... filmik Podkład, w krórej bym kurwa minucie nie wlączył, brzmiał cały czas tak samo.
3:15 nie pokazali dalej , a wyraźnie chciał go zmusić do zrobienia loda ^^
bula1946... jak zwykle znajdzie sie jakis master of disaster - specjalista od wszystkiego. powiedz jeszcze kto tam walczyl i opisz biografie kazdego z zawodnikow jak to maja w zwyczaju ludize twojego pokroju
ja np nie widzialem tych walk bo nie jestem jakims wielkim fanem tej dziedziny i fajnie ze moglem takie fajne momenty z MMA obejzec akurat tutaj
ja np nie widzialem tych walk bo nie jestem jakims wielkim fanem tej dziedziny i fajnie ze moglem takie fajne momenty z MMA obejzec akurat tutaj
@castagir
"master of disaster" bo napisałem o moim ulubionym zawodniku ? skoro nie interesujesz sie MMA / K1 to po co wypowiadasz się na ten temat ?
i do tego dodam że są tam również k.o Badra Hariego ( zawarte w moich filmikach ) są one z 2008 r. więc obalam hipotezę , że jest to świeże
"master of disaster" bo napisałem o moim ulubionym zawodniku ? skoro nie interesujesz sie MMA / K1 to po co wypowiadasz się na ten temat ?
i do tego dodam że są tam również k.o Badra Hariego ( zawarte w moich filmikach ) są one z 2008 r. więc obalam hipotezę , że jest to świeże
Burn their homes. Salt their land. Nothing survival.
3:35 akcja prawa <3 cos pieknego i ten lewy bialoruski xd
ps2 - dubstep to zaden zawodnik
ps3 - dubstep to zadne uderzenie
ps - dubstep rulez
ps2 - dubstep to zaden zawodnik
ps3 - dubstep to zadne uderzenie
www.fr-rabiej.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów