📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kompilacja, kurwa kompilacja
Komplikacje to musiały być przy Twoim porodzie.
Komplikacje to musiały być przy Twoim porodzie.
Jadac do Rosji w bagazniku najlepiej miec taktyczna glowice jadrowa :p
mam nadzieje że kiedyś sie posprzecza tam dwóch generałów puszczą na siebie atomowki i ten kraj ścierw przestanie istnieć
he he u ruskich na kursie prawka wliczone są 4 godziny samoobrony i 6 godz sztuk walki. Sam kurs trwa 12 godz z tego 2 godz teoria ;D
a bym ich korwa po rozjezdzal
@shavoth wiem, mój błąd zauważyłem to chwilkę po dodaniu sorry.. W sumie po wrzuceniu tu czegoś mogłem się spodziewać takich reakcji
Mnie zawsze zastanawia czy oni nie mogą ich potrącić? Chociaż tak by wyjebać na ziemie i spokojnie odjechać.
FsiumZium napisał/a:
@shavoth wiem, mój błąd zauważyłem to chwilkę po dodaniu sorry.. W sumie po wrzuceniu tu czegoś mogłem się spodziewać takich reakcji
No niestety, tak już tutaj jest
ale tam jest ZOO
w POlszy jest zoo tam nie ma w rosjii lepiej niz w POlszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów