📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
O nawet Kubica sie załapał Za Kubicę zawsze piwo!
dokładnie, większość samochodów koło WRC nie stało ;d to jakieś KJSy, s2000 itd a nie WRC.
Wole polskie jazdy konkursowe. Przynajmniej komentarze fajne
Hahahahaha , WRC?! HAHAHAHAHAHAHAHA... Ale w sumie moment... w takim razie mogę mówić, że jeżdżę w WRC?!
Ah wy kurwa specjaliści Było WRC? Było. Więc zamknąć mordę hejty i oglądać kwintesencję sportów motorowych jak to ktoś zauważył a nie się przypierdalać czy to S1600, S2000 czy autentyczne WRC. Świąteczne ciasto wam mózgi przytkało czy co?
to niech kurwa zrobi EDYCJE opisu bo aż w oczy kole!
Mnie tam nie kole, kilka wstawek z WRC jest więc opis w porządku (no może tytuł nieadekwatny w 100%). Już nie uwierzę że sami koneserzy WRC na sadolu i że opis wręcz uniemożliwia oglądanie wstawki A jak ktoś będzie chciał się przypierdolić to się i do koloru czcionki przypierdoli więc o co chodzi?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów