Tylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
dzieci i rodziców. Drugim pomysłem było uczenie dzieci , że osoba dorosła nie może ich dotykać w sposób nieprzyzwoity, że nikt nie może ich tknąć bez ich zgody. Ot pomysł jak się oprzeć manipulacjom pedofila , nie ważne czy to jest tata czy ksiądz. I nie wiem jak pojebusy przekształciły obronę przed pedofilią na zgodę na seks? To się w głowie nie mieści. Te skurwysyny są tak pruderyjne , że wolą aby dziecko było gwałcone przez ojca niż żeby poznało słowo pochwa i penis w wieku 6 lat .
Wszystko ma swój cel. Kościół chce gwałcić dzieci, a dzieci świadome i wyedukowane są już dużo trudniejszymi ofiarami. Ponieważ kościół szczuje na edukacje seksualną, żeby im seks- zabawek nie pozabierali, to zaraz pojawi się partia, która też ma w swoich szeregach pedofili, a kościół pomoże im rozszerzyć elektorat.
No i huj, pewnie masz na myśli mój komentarz. Pewnie nawet masz rację, ale wpierdolić takiej kurwie to sama radość
ależ ja nie twierdzę że nie, nawet osobiście potwierdzam - tylko że to nie jest rozwiązanie a tego tu szukamy.
No z tym jebaniem pedałów to bym uważał bo się w kolejce ustawią.
Ale jak już bić to nie normalnie tylko za 40zł wyposażyć się w pałkę teleskopową - efektowna, kompaktowa i czaszka oponenta robi śmieszne "pyk" jak się trafi
Chyba cię chłoptasiu pojebało. Od zawsze staram się być neutralny i nie podobają mi się sprawy zarówno z lewej, jak i z prawej strony, luju. Spójrz sobie na post 5761360.
Nie chcę mi się szukać człowieku przypomnij
Nareszcie głos rozsądku na sadolu. Myślałem, że tutaj zostały już tylko piwniczako-lemingi, które zamiast samodzielnie myśleć, przyłączają się do plucia na "lewaków", żeby tylko w końcu przynależeć do jakiejś grupy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów