Trzeba mieć braki w mózgu i tupet, żeby jeszcze mówić "proszę mnie nie dotykać".
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Między niszczeniem a zniszczeniem jest spora różnica. Nawet jeżeli pryskał dezodorantem, naraził na koszty czyszczenia plandeki właściciela/ użytkownika pojazdu. Nie każdy lubi jak mu plandeka fiołkami jebie. Poza tym to mógł być jakiś środek do usuwania farby.
dzieci i rodziców. Drugim pomysłem było uczenie dzieci , że osoba dorosła nie może ich dotykać w sposób nieprzyzwoity, że nikt nie może ich tknąć bez ich zgody. Ot pomysł jak się oprzeć manipulacjom pedofila , nie ważne czy to jest tata czy ksiądz. I nie wiem jak pojebusy przekształciły obronę przed pedofilią na zgodę na seks? To się w głowie nie mieści. Te skurwysyny są tak pruderyjne , że wolą aby dziecko było gwałcone przez ojca niż żeby poznało słowo pochwa i penis w wieku 6 lat .
Między niszczeniem a zniszczeniem jest spora różnica. Nawet jeżeli pryskał dezodorantem, naraził na koszty czyszczenia plankeki właściciela/ użytkownika pojazdu. Nie każdy lubi jak mu plandeka fiołkami jebie. Poza tym to mógł być jakiś środek do usuwania farby.
No i dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
LujaTylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
dzieci i rodziców. Drugim pomysłem było uczenie dzieci , że osoba dorosła nie może ich dotykać w sposób nieprzyzwoity, że nikt nie może ich tknąć bez ich zgody. Ot pomysł jak się oprzeć manipulacjom pedofila , nie ważne czy to jest tata czy ksiądz. I nie wiem jak pojebusy przekształciły obronę przed pedofilią na zgodę na seks? To się w głowie nie mieści. Te skurwysyny są tak pruderyjne , że wolą aby dziecko było gwałcone przez ojca niż żeby poznało słowo pochwa i penis w wieku 6 lat .
Zamysł piękny tylko zapominasz że tu jest Polska, więcej złego z tego by wyszło i pewnie pare nowych gwałtów bo to nauczania zostanie wybrana progresywna "draq-queen" tak jak w zachodnim programie " queer reading time"
Program o jakim mówisz musiałby być szczelnie kontrolowany, z wyszkoloną kadrą i zasobami aby wszystkiego dopilnować - czyli wszystko czego w polszy brakuje
Dlatego jestem przeciw, bo wiem jak to u nas wyjdzie, a nie bo pomysł zły.
Zresztą co ja mówię, widziałaś nasze reformy edukacji? No to chyba wszystko jasne jak by nasz rząd to zrobił.
Zamysł piękny tylko zapominasz że tu jest Polska, więcej złego z tego by wyszło i pewnie pare nowych gwałtów bo to nauczania zostanie wybrana progresywna "draq-queen" tak jak w zachodnim programie " queer reading time"
Program o jakim mówisz musiałby być szczelnie kontrolowany, z wyszkoloną kadrą i zasobami aby wszystkiego dopilnować - czyli wszystko czego w polszy brakuje
Dlatego jestem przeciw, bo wiem jak to u nas wyjdzie, a nie bo pomysł zły.
Zresztą co ja mówię, widziałaś nasze reformy edukacji? No to chyba wszystko jasne jak by nasz rząd to zrobił.
Dzieci rozwijają się różnie i moim zdaniem tymi sprawami powinni się zająć rodzice, mający największy wgląd w rozwój dziecka, a nie system.
Tylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
Tak się zastanawiam, czy tego furgonu nie widziałem parę lat temu ze zdjęciami wyskrobanych płodów. Jeżeli to ten sam, to rzeczywiście katotalib.
Tylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
I to dlatego tęczowi wspierają osoby które identyfikują się jako 4 latki? Weź przeczytaj swoje wypociny i zastanów się dlaczego pewnych rzeczy zmieniać nie należy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów