18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kompromitacja debila
crossdressphyxia • 2020-08-12, 19:52
Napisałbym, że należy mu się pałą za to, ale w jego wypadku mogłoby być to przyjemne. Żródło:

DoRzeczy

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Hollow_Man 2020-08-12, 19:56 12
"Baba" bez bolca dostaje pierdolca.
Zgłoś
N................X 2020-08-12, 19:59 45
Na swoim kanale gej Jakubowski powiedział o LGBT " Oni rozwalają tolerancję, którą wszyscy budowaliśmy przez 20 lat i za co nie raz dostałem po mordzie".
Zgłoś
lakeroll 2020-08-12, 20:01 8
pakowanie delikwenta do radiowozu bez kajdanek...
Zgłoś
Noside 2020-08-12, 20:18 1
Po co on macał tego brudasa? Trzeba mu było puszkę z ręki wyrwać i po sprawie.
Trzeba mieć braki w mózgu i tupet, żeby jeszcze mówić "proszę mnie nie dotykać".

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Tom9310 2020-08-12, 20:29 80
Im więcej takich nagrań tym większa nienawiść do szamba lgbt oczywiście z winy ich samych
Zgłoś
Szangti 2020-08-12, 20:30 9
Bardzo dobrze, niech się tak zachowuja- nikt poza walnietymi lewarami za nimi nie bedzie.
Zgłoś
luja27 2020-08-12, 20:36 3
Ale proszę powiedzieć czym i w jaki sposób zniszczył mienie? Bo to przecież nie była farba

Luja
Zgłoś
kams123 2020-08-12, 20:42 43
on to dezodorantem psikał czy jaki chuj xd
Zgłoś
35i 2020-08-12, 20:48 15
luja27 napisał/a:

Ale proszę powiedzieć czym i w jaki sposób zniszczył mienie? Bo to przecież nie była farba

Między niszczeniem a zniszczeniem jest spora różnica. Nawet jeżeli pryskał dezodorantem, naraził na koszty czyszczenia plandeki właściciela/ użytkownika pojazdu. Nie każdy lubi jak mu plandeka fiołkami jebie. Poza tym to mógł być jakiś środek do usuwania farby.
Zgłoś
Eknen 2020-08-12, 20:52 41
Tylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
dzieci i rodziców. Drugim pomysłem było uczenie dzieci , że osoba dorosła nie może ich dotykać w sposób nieprzyzwoity, że nikt nie może ich tknąć bez ich zgody. Ot pomysł jak się oprzeć manipulacjom pedofila , nie ważne czy to jest tata czy ksiądz. I nie wiem jak pojebusy przekształciły obronę przed pedofilią na zgodę na seks? To się w głowie nie mieści. Te skurwysyny są tak pruderyjne , że wolą aby dziecko było gwałcone przez ojca niż żeby poznało słowo pochwa i penis w wieku 6 lat .
Zgłoś
luja27 2020-08-12, 20:57 6
35i napisał/a:

Między niszczeniem a zniszczeniem jest spora różnica. Nawet jeżeli pryskał dezodorantem, naraził na koszty czyszczenia plankeki właściciela/ użytkownika pojazdu. Nie każdy lubi jak mu plandeka fiołkami jebie. Poza tym to mógł być jakiś środek do usuwania farby.

No i dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Luja
Zgłoś
daniel1040 2020-08-12, 20:59 18
Eknen napisał/a:

Tylko pojebany katotalib mógł przeinaczyć podstawy edukacji seksualnej jak na tym busie. Dla zjebów , którzy nie kojarzą. Lewaki miały inicjatywę , aby podstawy edukacji seksualnej były w przedszkolu i słusznie, bo 4 latki mają nasrane w głowie , chodzą i ściągają gacie i sprawdzają sobie nawzajem swoje genitalia. Ponieważ były sygnały , że rodzice karzą dzieci za naturalną ciekawość i zadają pytania " czy moje dziecko jest zboczone?" powstał taki o to pomysł, aby edukować
dzieci i rodziców. Drugim pomysłem było uczenie dzieci , że osoba dorosła nie może ich dotykać w sposób nieprzyzwoity, że nikt nie może ich tknąć bez ich zgody. Ot pomysł jak się oprzeć manipulacjom pedofila , nie ważne czy to jest tata czy ksiądz. I nie wiem jak pojebusy przekształciły obronę przed pedofilią na zgodę na seks? To się w głowie nie mieści. Te skurwysyny są tak pruderyjne , że wolą aby dziecko było gwałcone przez ojca niż żeby poznało słowo pochwa i penis w wieku 6 lat .

Zamysł piękny tylko zapominasz że tu jest Polska, więcej złego z tego by wyszło i pewnie pare nowych gwałtów bo to nauczania zostanie wybrana progresywna "draq-queen" tak jak w zachodnim programie " queer reading time"
Program o jakim mówisz musiałby być szczelnie kontrolowany, z wyszkoloną kadrą i zasobami aby wszystkiego dopilnować - czyli wszystko czego w polszy brakuje
Dlatego jestem przeciw, bo wiem jak to u nas wyjdzie, a nie bo pomysł zły.
Zresztą co ja mówię, widziałaś nasze reformy edukacji? No to chyba wszystko jasne jak by nasz rząd to zrobił.
Zgłoś
35i 2020-08-12, 21:13 4
daniel1040 napisał/a:

Zamysł piękny tylko zapominasz że tu jest Polska, więcej złego z tego by wyszło i pewnie pare nowych gwałtów bo to nauczania zostanie wybrana progresywna "draq-queen" tak jak w zachodnim programie " queer reading time"
Program o jakim mówisz musiałby być szczelnie kontrolowany, z wyszkoloną kadrą i zasobami aby wszystkiego dopilnować - czyli wszystko czego w polszy brakuje
Dlatego jestem przeciw, bo wiem jak to u nas wyjdzie, a nie bo pomysł zły.
Zresztą co ja mówię, widziałaś nasze reformy edukacji? No to chyba wszystko jasne jak by nasz rząd to zrobił.

Dzieci rozwijają się różnie i moim zdaniem tymi sprawami powinni się zająć rodzice, mający największy wgląd w rozwój dziecka, a nie system.

Eknen napisał/a:

Tak się zastanawiam, czy tego furgonu nie widziałem parę lat temu ze zdjęciami wyskrobanych płodów. Jeżeli to ten sam, to rzeczywiście katotalib.
Zgłoś
cuurniprime 2020-08-12, 21:13 17
Eknen napisał/a:

I to dlatego tęczowi wspierają osoby które identyfikują się jako 4 latki? Weź przeczytaj swoje wypociny i zastanów się dlaczego pewnych rzeczy zmieniać nie należy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów