📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Daj, zobaczymy czy nie dubel.
Wyedytuj i daj pod moim postem.
Niepraktyczne, kobieta siądzie przy takiej kuchence, otworzy fejsbuka i co? Obiad sam się zrobi?
dobrze by było żebyście umieli sie wylać w wyznaczonym miejscu, i nie robić smrodu pierdząc i bekając, i patrzcie co macie na talerzu łajzy, no i najważniejsze żeby sie mama, babacia, siostra, dziewczyna, mayby żonka, kochanka, córka nie dowiedziała co tu piszecie, bo z głodu i brudu zdechniecie chujce
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
sister napisał/a:
dobrze by było żebyście umieli sie wylać w wyznaczonym miejscu, i nie robić smrodu pierdząc i bekając, i patrzcie co macie na talerzu łajzy, no i najważniejsze żeby sie mama, babacia, siostra, dziewczyna, mayby żonka, kochanka, córka nie dowiedziała co tu piszecie, bo z głodu i brudu zdechniecie chujce
ni chu ja! (jak to mawiali japońce)
z głodu??? - sam lubię gotować, mogę pójść do restauracji, zjeść w paśniku, wbić się do kogoś na obiad czy też zjeść w barze mlecznym. czyli nie zdechnę z głodu.
brud - wystarczy wrzucić podzielone łachy do pralki, nastawić program, dodać detergenty i nacisnąć start. w czasie gdy się pierze można wypić piwo, zapalić czy pograć na konsoli.
a może zmywarka? tabletka i pojechali?
wiem, kurz! ale jest coś takiego jak navirobot który sam sprząta.
czyli jednak nie zdechniemy!!!
a wy same do nas przyleziecie na kolanach żeby coś possać! a między sobą to byście się same zajebały swoją gadką i chronicznym bólem głowy
Pomysł intrygujący, a co do "zbawicielki męskiego gatunku" jestem podobnego zdania co mój przyjaciel "Skoro kobieta potrafi to ja tego nie zrobię?".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów