📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebany jak się zasapał i takie cepy jak na podwórkowej bójce Mniejszy mógł pobiegać w ringu i po dwóch minutach ten prosiak by sam padł ze zmęczenia.
ProVVe napisał/a:
Wygrał Bob Sapp największa pizda w sportach walki... Niejeden z ulicy rozjebałby go na atomy pamiętam, że przy wzroście chyba 198cm miał 155kg wagi co kompletnie nie przekłada sie na umiejętności... Tlenu to on ma na 1 góra 2 zrywy... Zreszta co ja tam wiem nie interesuję się sportami i tylko wpierdalam nachosy
Teraz kręci kabzę robiąc z siebie pajaca na ringu.
Pamiętam jak Cro Cop wyjebał mu kiedyś z piąchy w jape i złamał mu kość policzkową.
ciosy swiatowa ekstraklasa? przeciez jak zaden nie mysli o obronie to co siedziwic ze kazdy cep dochodzi
a to nie boks.... dziekune do widzenia.....
a to nie boks.... dziekune do widzenia.....
Bob Sapp (ten duży) to taki właśnie freak fighter. Coś jak Burneika. Generalnie miał robić show i przyciągać gapiów.
w KSW 152 ma byc mega hit mianowicie Krzysiek Ibisz - Nejman , zbierajcie hajsy na pay per view
Sapp żył i chyba jeszcze zyje z pajacowania na ringach ale czasami pokazywał jak jest niebezpieczny
Walka z Minotauro pokazała, że jak chce to potrafi
Komentarz Ruttena bezcenny
Walka z Minotauro pokazała, że jak chce to potrafi
Komentarz Ruttena bezcenny
Bob kozak garda na wysokości brzucha i jazda
komin321, spróbuj ty walczyć finezyjnie z górą mięśni, której jedynym atutem jest siła i parcie do przodu. Ernesto Hoost moim zdaniem bardzo mądrze zaatakował nogi rywala - kilka low kicków i cały boks, który tak ci się podoba, można sobie w dupę wsadzić. Sory, ale sam boks na zawodach w formule K-1 nie daje rady. I jeszcze jedno - naucz się pisać, bo nie ma w języku polskim słowa ,,dziekune."
daje2zlote za wiekszgo
Ma cepa jebany.
To jest jakiś kiepski kabaret, a nie walka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów