📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale silny murzyn! Daje 100 dukatów!
Mniejszy dobrze wyczul że wątroba to słaby punkt koksiarza, nie wiem tylko czemu przestał w nią napierdalać. Ale fakt @up, 100 dukatów wart jest każdy z nich.
Steryd silny, ale przy zbiorach bawełny byłby mało wydajny. Półtorej minuty a już ledwo dyszy. A wykarm takiego.
Z pewnością niewart 100 dukatów.
Z pewnością niewart 100 dukatów.
Na widowni sami żółci. Kupili sobie dwóch czarnych i wystawiają do walk. I chuj że są w różnych kategoriach wagowych.
Czarni robią walki psów. Żółtko zjadają psy a robią walki czarnych
Czarni robią walki psów. Żółtko zjadają psy a robią walki czarnych
I tak to powinno wyglądać. Uważam, że murzyni nie mają prawa stawać na ringu z białymi.
Ten silny za 100 dukatów,nie jest przeznaczony do zrywania bawełny, tylko do pilnowania innych murzynów zrywających bawełnę. AAAaaaa widzicie zarządzanie to podstawa
wygrał jasny czarny
Wygrał Bob Sapp największa pizda w sportach walki... Niejeden z ulicy rozjebałby go na atomy pamiętam, że przy wzroście chyba 198cm miał 155kg wagi co kompletnie nie przekłada sie na umiejętności... Tlenu to on ma na 1 góra 2 zrywy... Zreszta co ja tam wiem nie interesuję się sportami i tylko wpierdalam nachosy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów