📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bardzo ciekawy sposób na humanitarną eutanazję chorych bądź niechcianych jednostek. Lepsze od dekapitacji, bo można kila na raz:D Z mniej humanitarnych sposobów słyszałem min. o zalewaniu wrzątkiem, zamrażaniu, zalewaniu jakąś chemią(np domestosem), no i oczywiście najpopularniejszym - spuszczaniu w klozecie.
Ryby nie miały butów więc ciężko ocenić czy przeżyły... Jakby spadły buty to byśmy wiedzieli ale tak to ciężko określić
kurwa kilka rybek a wy już chcecie greenpeace wzywać.a jak panu w zoologicznym zdechnie kilka to myslicie że żałuje?nie mysli -kurwa jestem 4,50 za sztukę w plecy
janlew napisał/a:
Noooo "Pan życia i śmierci". Pff. I po co to? Debilizm. No chyba że wypije, wtedy spoko.
Ciekawe czy tak samo myślisz o sobie kiedy zabijesz muchę
Banda jebanych ciot się zlazła na Sadola... Chciał zabić rybki i zabił rybki. Równowagi w przyrodzie to nie zachwieje więc co za problem? Przecież ich nie męczył
Nie wypił... słaby sadysta.
Przyklaskujący debilowi z blenderemsą takimi samymi debilami jak on. Wsadźcie sobie tam pyrtki (choć pojemnik musiał by być wielkości miarki do stropu na kaszel, aby się wam udało) i zmiksujcie. Pomyślcie ile korzyści - hektolitry wirtualnego piwka, sława, a i swoich zdebilowaciałych genów dalej nie przekażecie...
@grudzin7 Jak ktoś Ciebie, albo kogoś z twojej rodziny zabije, to też nie zachwieje to równowagi w przyrodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów