📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Noooo "Pan życia i śmierci". Pff. I po co to? Debilizm. No chyba że wypije, wtedy spoko.
nie spodziewałem się że naciśnie, a tu takie mile zaskoczenie
janlew napisał/a:
Noooo "Pan życia i śmierci". Pff. I po co to? Debilizm. No chyba że wypije, wtedy spoko.
Jakby troszku twarożku rzucił, rzodkiewkę, szczypiorku... pasta miód-malina.
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Jakby troszku twarożku rzucił, rzodkiewkę, szczypiorku... pasta miód-malina.
eeeee, no twarożek jasne, ale chyba ogóras kiszony i cebulka, jak ma być pasta rybna.
janlew, a to już kwestia gustu. Wolę taką "cieńszą" pastę zrobić i na nią plaster cebuli, pomidorka, czy choćby ogórka.
Oby te rybki były trujące
ofiara nic nie poczuje a potem nie trzeba składować ciał tylko wylewa się do ścieków
ofiara nic nie poczuje a potem nie trzeba składować ciał tylko wylewa się do ścieków
Piesu napisał/a:
to jest nawet dobry sposób do obozów koncentracyjnych
Niby tak, ale żarłoby to w chuj prądu, wody do chłodzenia, itd.
Kiedyś się nad tym zastanawiałem i według mnie najbardziej efektywne biorąc pod uwagę pozbycie się ciał byłoby spalenie. Natomiast do odbierania życia niezrównana jest stal, zwłaszcza przeciw nieuzbrojonym jednostką.
@Angel Masz może wersje w slowmotion?
no trzeba mieć napierdolone w główce, żeby coś takiego odjebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów